”U” câștigă la Târgu Jiu

Universitatea a avut o prestație excelentă în meciul de la Târgu Jiu. La Universitatea schimbările din această iarnă au propulsat în echipă un nou lider. Portughezul Sergio Ribeiro, a avut o prestație magnifică, cu două goluri marcate, a contribuit decisiv la al-II-lea succes din 2021.

În prima repriză, ”studenții” au reușit să-și impună filozafia de joc. Complet neutralizați, gorjenii au trecut foarte rar de mijlocul terenului. Travaliul clujenilor s-a materializat pe tabela de marcaj în minutul 20 când Pârvulescu îi pasează -din dreapta- decisiv lui Ribeiro. Acesta a reluat spre poartă, din 10 metri, fără speranțe pentru Denis Rusu. Până la pauză, Universitatea mai ratează câteva situații excelente de a marca prin Golan, Meșter și Filip. La pauză scorul a fost 0-1 pentru ”U”.

După pauză, tot Universitatea domină jocul în primele 30 de minute. Ribeiro excelent lansat, intră în careu unde este faultat de un adversar iar pe bună dreptate, arbitrul acordă lovitură de pedeapsă. Tot Ribeiro execută, și realizează astfel dubla în minutul 76. La următoarea fază, Pandurii reușesc să înscrie prin Paraschiv. Ultimele 15 minute au aparținut celor din Târgu Jiu care au ratat câteva șanse bune de a egala.

Fotbalistul meciului fără îndoială a fost Sergio Ribeiro. De apreciat tactica implementată de Costel Enache care a reușit să anihileze jocul de pase al gorjenilor.

ACS Viitorul Pandurii Târgu Jiu  – Universitatea Cluj 1–2 (0-1)

Marcatori: Paraschiv (77) / Ribeiro (20, 76 penalty)

Viitorul: Rusu – Copaci (66 Gîrbiţă), Băican (90+1 Buia), Lixandru, Buleică, Prejmerean, Ţegle (72 Chiorean), Dragu (90+1 Vulpe), Şerbănescu, Cioiu (66 Bădăuţă), Paraschiv. Antrenor: Flavius Stoican
„U” Cluj: Muţiu – Pârvulescu, Răuță, Dican, Luchin, Taub – Filip, Atska (89 Negrean), –Meşter (68 Sburlea) Golan (68 Gavra), Ribeiro (90+3 Pop) Antrenor: Costel Enache 

HAIDE UNIVERSITATEA !

Posted by cristi_moise

Leave a Reply