Victoria este cuvântul de ordine

Victoria este cuvântul de ordine

Astăzi Universitatea întâlnește la Miercurea Ciuc singura echipă din Liga 2 care nu a câștigat nici un punct în primele 5 etape. Meciul va începe de la ora 16:00 și va putea fi urmărit pe canalele TVDigi Sport 1, Telekom și Look Sport.

Istorie

Echipa din Miercurea Ciuc este un club profesionist de fotbal care a fost fondat în 1904 iar momentan evoluează în Liga 2-a.

În anul 2013, clubul a încheiat un parteneriat cu formația maghiară Puskas Akademia FC prin care au înființat Academia de Fotbal a Ținutului Secuiesc.

În sezonul 2018–2019, clubul a atins cea mai mare performanță din istoria sa, sferturile de finală ale Cupei României. În sezonul trecut ciucanii au fost printre cele mai bune echipe ale seriei, când au terminat la două puncte de baraj.

U Cluj vs Csikszereda

Universitatea și Csiksereda s-au întâlnit doar de două ori în trecut. În primul meci -în 2019- la Miercurea Ciuc, echipele au terminat la egalitate 1-1, a marcat Crăciun. iar în 2020 studenții s-au înclinat cu scorul de 1-2, tot în deplasare. Golul a fost marcat de Idan Golan.

Ciucanii au pierdut în acest sezon toate meciurile din campionat după cum urmează: Steaua București (0-1), Astra Ploiești (0-1), Petrolul Ploiești (0-2), Concordia Chiajna (0-3) și Petrolul Ploiești (1-4).

Din lotul antrenat îi cunoaștem pe foștii ”U”-iști Rareș Takacs, Lorand Kovacs și Marvin Schieb, cu toții trecuți prin academia de fotbal a ”Șepcilor Roșii”. Antrenorul lui Csikszerada, Valentin Suciu a făcut și el parte din lotul Universității la începutul anilor 2000 dar nu a fost folosit niciodată într-un meci oficial.

Marvin Schieb

Universitatea Cluj a plecat încă de vineri spre Ciuc pentru a avea timp să pregătească în liniște confruntarea de azi. Săptămâna trecută fotbaliștii antrenați de Erik Lincar au fost eliminați din Cupa României de către echipa CAO Oradea (Liga 3).

Din lotul deplasat pentru acest meci lipsesc doar Vali Alexandru și Denis Ispas, ambii cu probleme medicale. Este clar că ciucanii se află la un minim -cu 5 înfrângeri consecutive-însă vor da totul pentru a câștiga primele puncte pe cînd Universitatea trebuie să arate că meciul din Cupă a fost un accident nefericit.

Avem încredere că Erik Lincar va găsi formula câștigătoare !

Haide Universitatea Cluj !

Posted by cristi_moise in Avancronica statistică, Echipa, 0 comments
”U” Cluj- *** 7-0

”U” Cluj- *** 7-0

Ziua de sâmbătă a fost excelentă pentru echipele noastre de juniori. Echipa U16, antrenată de Gigi Vînău și Paul Ghenți a reușit să câștige cu scorul de 3-1 în deplasare la Politehnica Timișoara. Golurile echipei au fost marcate de Bogdan Grosu, Antonio Suciu și Luca Nagy.

De la ora 12:00, au fost programate două meciuri la U19 și U17 contra echipei de la 07 străzi. Ambele meciuri s-au disputat pe terenul Complexului Sportiv ”Clujana”.

Echipa lui Suller, a subordonat echipa de Liga 3 a ***-ului

În primul meci fotbaliștii conduși de pe margine de Marius Suller și ajutat de Bogdan Ungurușan, au dispus cu scorul de 3-0 de echipa de la 1907 străzi. Golurile au fost marcate de Darius Deac, Gabriel Mureșan și Septi Kolbasz. Scor stabilit încă de la pauză.

Marius Suller a folosit în acest meci următorii fotbaliști: Bledea, Molnar, Scocîlcă, Podea, Mureșan, Țică, Kolbasz, Felecan, Deac, Uțiu, Neacșu. Pe parcursul meciului au mai intrat: Vanau, Călugăr,Maroșan și Rațiu. Rezerve neutilizate: Taranu, Coman, Pop R., Marcu.

De menționat că pentru a avea șanse să ne încurce, echipa adversă și-a adus întreg lotul care evoluează în Liga 3.

SUS: Bledea, Molnar, Scocîlcă, Podea, Mureșan, Țică JOS: Kolbasz, Felecan, Deac, Uțiu, Neacșu
Bucuria de după-meci
Septimiu Kolbasz viitorul decar al Universității

U17 a făcut instrucție cu frânarii

De la ora 14:00 echipa U17 a Universității, antrenată de Călin Sălăgean a deraiat echipa *********** cu scorul de 4-0. Pentru Universitatea au marcat: Matei Moraru, Alin Ferenți, Cosmin Larionesi și Carlos Alejandro Espinoza.

SUS: Kiss, Fălcușan, Raul Nistor, George Bălan, Darius Nistor, Cosmin Larionesi, JOS: Alin Ferenți, Ilieș. Măcinică, Fărăgău, Matei Moraru

sus: Preparatorul fizic, Enache Dragoș, Savu, Nistor Darius, Nistor Raul, Fălcușan Darius, Bălan George, Alin Ferenți,Călin Salăgean, Cosmin Larionesi , Raul Rotund, Patrick Kiss, jos: Restesan Răzan, Fărăgău Alexandru, Alejandro Espinosa, Ilieș Cosmin, Ruben Bodea, Macinică, Lazau, Matei Morar

HAIDE UNIVERSITATEA !

Posted by cristi_moise in Echipa, 0 comments
Daniel Novac nu mai face parte din planurile lui Lincar

Daniel Novac nu mai face parte din planurile lui Lincar

Erik Lincar își face un obicei de a renunța la câte un jucător după o înfrângere a Universității Cluj. Invitat în cadrul podcastului 100 % ”U” realizat de jurnaliști Alin Șutea și Vasile Racovițan, antrenorul ”Șepcilor Roșii” a transmis faptul că a fost dezamagit de randamentul lui Daniel Novac în meciul de la Oradea. Astfel mijlocașul nu va mai face parte din lotul echipei.

Daniel Novac a venit la Universitatea în vara anului 2020 iar după câteva luni a suferit o gravă accidentare care l-a ținut departe de antrenamente. În total a evoluat în 15 meciuri oficiale în care a marcat 2 goluri.

Erik Lincar și-a făcut un obicei în a exclude câte un fotbalist după o înfrângere a Universității. După eșecul din campionat de la Iași cel care a ”plătit” a fost Laurențiu Rus. După toate probabilitățile el va face pasul spre echipa Sănătatea Cluj acolo unde de curând au fost anunțați alți doi ex-Uiști, George Florescu și Valentin Lemnaru.

În cadrul aceluiași podcast, antrenorul a spus că mai are nevoie de 1-2 fotbaliști care să acopere posturile deficitare iar unul dintre ele este cel de mijlocaș central de unde au fost ”disponibilizați” în ultimele săptămâni Iaser Țurcan și Daniel Novac.

Odată cu dispariția din lotul echipei a ”veteranilor” Laurențiu Rus și Daniel Novac, Universitatea nu mai are nici un fotbalist cu vârsta de 30 sau peste.

HAIDE UNIVERSITATEA !

Posted by cristi_moise in Echipa, 0 comments
Universitatea a fost eliminată din Cupa României

Universitatea a fost eliminată din Cupa României

Antrenorul Erik Lincar a păstrat același sistem de joc (1-4-3-3) însă a modificat multe schimbări în formula de start. Și-au făcut apariția Novac, Taub, Tescan care mai mereu sunt opțiuni mai degrabă de rezervă în meciurile de campionat. Mai mult decât atât Erik a folosit doi fotbaliști U18 (Ciobanu și Moraru), toate aceste motive coraborate și cu forma slabă de moment a atacantului Voinea a făcut ca la pauză, echipa noastră să fie condusă cu scorul de 2-0.

La pauză au intrat 4 fotbaliști (titulari) care au schimbat fața echipei, jocul a devenit mult mai concentrat în jumătatea adversă iar Șepcile Roșii au micșorat diferența de pe tabela de scor în minutul 68 prin Tescan. A urmat la câteva minute o imensă ratare a aceluiași Tescan, care din 7-8 metri de poartă a așteptat să-i vină balonul pe piciorul de șut, dându-i astfel timp unui fundaș să-i sufle balonul. După o cetrare excelentă a lui Mitrea, Boiciuc a reluat cu capul în bară iar până la final scorul a rămas același.

De remarcat debutul spaniolului Roberto Saez Alcaron care deși a evoluat doar în ultimele 12 minute, a reușit să creeze panică în apărarea adversă prin raidurile sale dar și prin câteva un-doiuri de efect realizate împreună cu colegul Haită.

 Micle – Ciobanu, Vomir, Gugu,Taub (’46 Mitrea) –  Balgiu, Novac (‘Haita), Morariu –Blejdea (’46 Ribeiro), Tescan (’78 Alarcon), Voinea (46 Boiciuc)

HAIDE UNIVERSITATEA

Posted by cristi_moise in Cronică meci, Echipa, 0 comments
Meci pentru istorie. Club Atletic Oradea- Universitatea Cluj. Cupa României

Meci pentru istorie. Club Atletic Oradea- Universitatea Cluj. Cupa României

Astăzi de la ora 16:30 pe stadionul ”Iuliu Bodola” din Oradea, Universitatea Cluj are o întâlnire după o lungă perioadă de timp cu echipa Club Atletic Oradea. Meciul contează pentru turul IV al Cupei României.

De la Guga la Gugu. File de poveste.

Acest meci reprezintă cel mai vechi duel fotbalistic între două echipe din orașele Cluj respectiv Oradea. Acum 97 de ani, pe când căpitanul ”Șepcilor roșii” era legendarul Aurel Guga, Universitatea și CA Oradea au câștigat Campionatele districtuale din care au făcut parte iar în faza națională s-au confruntat într-o dublă manșă. În primul meci cele două echipe au remizat 0-0 -la Oradea- pentru ca, la Cluj, orădenii să se impună cu scorul de 3-0. Echipa Universității în acel meci a fost următoarea:

Lazar- P. Deutsch, Tarlea- Milivoi, Hațieganu, Rațiu- Deutsch Simi, Bonciucat, Giurgiu, Guga, Feldman

Peste ani, echipa Club Atletic Oradea, a fost prima echipă de Divizia A (Liga 1) care a venit la Cluj. Acest lucru se întâmpla la data de 25 septembrie 1932 iar Universitatea a pierdut (scor 1-2). Marcator pentru ”studenți” a fost Grațian Sepi. Antrenorul Adalbert Kovacs folosit pe următorii fotbaliști:

Sepci-Sfera, Iancovici, David, Ghilezan, Ștefănescu, Matei, Stanoeff, Sepi II, Ploeșteanu, Surlașiu
Fază de meci dintr-un CAO- ”U” disputat în anii ’30 la Oradea (Iuliu Bodola și Andrei Sepci în luptă pentru balon).

Per total cele două team-uri s-au întâlnit în 25 de meciuri oficiale. Bilanțul este unul favorabil echipei CA Oradea care a obținut 13 vicorii, 6 meciuri au revenit ”Șepcilor Roșii” iar alte 6 dispute s-au încheiat la egalitate. Golaveraj 42- 23 pentru orădeni.

Cu 3 goluri marcate, Silviu Avram este golgeterul ”studenților” în meciurile directe cu CA Oradea.

Campioană în două țări.

CA Oradea s-a înființat în anul 1910 iar până în 1963 când a fost desființată de comuniști a fost campioană atît în România cât și în Ungaria (1943-1944). De asemeneaa în anul 1956 a cîștigat Cupa României sub titulatura de Progresul. În decursul timpului Club Atletic a mai purtat numele NAC, ICO.

La 22 decembrie 2016 a fost înființată Asociația CAO 1910, iar la 17 martie 2017 asociația și-a schimbat statutul în asociație sportivă: Asociația Clubul Sportiv CAO 1910, marcând astfel reîntoarcerea echipei alb-verde. În vara anului 2017 echipa și-a început drumul din Liga V.

sursă WikiPedia

Universitatea mare favorită în meciul cu CAO

Momentan echipa din Oradea evoluează în Liga 3, iar după două etape are 4 puncte și ocupă locul 5 în clasament. Până să ajungă în turul IV, CA Oradea a trecut până în această fază de Foresta Tileagd (5-0) și de SCM Zalău (1-0), iar „studenții” au eliminat-o pe Sănătatea Cluj (4-0).

Lotul condus de Erik Lincar a plecat de ieri spre Oradea. Au făcut deplasarea următorii fotbaliști: Andrei Gorcea, George Micle, Rareș Uțiu, Carol Taub, Florinel Mitrea, Alarcon Roberto, Tudor Vomir, Costinel Gugu, Cristian Balgiu, Florian Haită, Marius Ciobanu, Daniel Novac, Rareș Scocâlcă, Andrei Blejdea, Vlad Moraru, Hora Ribeiro, Darius Deac, Dragoș Tescan, Albert Voinea, Alexandru Boiciuc.

Patru fotbaliști așteaptă primul meci în alb-negru

La Universitatea Cluj pot debuta azi pentru echipa mare, juniorii: Rareș Uțiu, Rareș Scocîlcă, Darius Deac dar și ibericul Alarcon Roberto despre care site-ul nostru a scris că se antrenează de ceva vreme cu echipa.

Erik Lincar nu îi are la dispoziție pentru partida cu CAO pe: Victor Dican, Albert Hofman convocați la echipele naționale, Alexandru Gîț și Vaentin Alexandru (probleme medicale).

Rareș Uțiu
Rareș Scocîlcă
Darius Deac
Alarcon Saez

HAIDE UNIVERSITATEA !

Posted by cristi_moise in Avancronica statistică, Echipa, 0 comments
Ultimele noutăți de la ”U”

Ultimele noutăți de la ”U”

După prețioasa victorie de campionat cu Metaloglobus, conducătorii Universității, l-au ”scutit” de la antrenamentele Universității pe Erik Lincar. Acesta are nevoie de un timp mai îndelungat pentru a se reface după operația dificilă de care a avut parte. De pregătirea echipei s-au ocupat- în ultima săptămână- secundul Viorel Domocoș și preparatorul fizic Cristian Panduru.

Lotul echipei într-o continuă remaniere

Când vine vorba de îmbunătățirea lotului, Erik Lincar nu face concesii. A renunțat la Andrei Răuță chiar înainte de startul sezonului cu toate că, echipa a rămas în doar 3 fundași centrali de meserie: Denis Ispas, Costinel Gugu și Tudor Vomir.

Ogbu și Răuță în tricoul Universității Cluj

Imediat după înfrângerea cu Politehnica Iași, Laurențiu Rus a intrat în ”dizgrația” antrenorului principal, fiind înlăturat din lot. Deși el este un produs al Universității a plecat devreme de la noi, și a revenit în sezonul trecut când a și debutat pentru echipa de seniori. În total are 9 mecuri pentru ”studenți”.

Erik Lincar s-a orientat rapid, iar pentru a acoperi postul de fundaș dreapta, a fost adus la echipă Roberto Alarcón Sáez (Roberto). Acesta se pregătește cu ”U” de aproximativ 3 săptămâni. Șepcile roșii au profitat de cearta dintre Ilie Stan și Ioan Mărginean care nu s-au înțeles pentru rămânerea lui Roberto la FC Brașov astfel el a ajuns la Cluj.

Roberto Alarcón Sáez

Născut la Palma de Mallorca în urmă 23 de ani, Roberto s-a format la academia clubului RCD Mallorca. În anul 2018 a fost împrumutat la Platges Calvia (Spania). După 6 luni a revenit la RCD Mallorca și a evoluat pentru echipa secundă până în ianuarie 2020. Imediat a urmat o ”aventură” pe tărâm american la formația FC Tucson. Aici Roberto a evoluat în 16 meciuri în care a marcat 2 goluri și a oferit tot atâtea pase de gol. Conform informațiilor noastre spaniolul va rămâne la Universitatea iar concurentul direct pe post este Alexandru Gîț. Roberto Saez este evaluat la 125.000 EU de site-ul transfermarkt.

În ultimele săptămâni, mijlocașul Iaser Țurcan a intrat pe ”lista neagră” a lui Erik Lincar. Evoluțiile moldoveanului nu au fost pe placul lui Erik iar clubul a informat fotbalistul că poate să-și caute o ată echipă. El a fost împrumutat pentru acest sezon de la echipa moldavă Petrocub Hîncești. Mijlocașul a apucat să evolueze în doar două meciuri de campionat și unul de Cupă (în care a și marcat un gol), iar până își va găsi o echipă, va rămâne să se pregătească alături de ”Șepcile Roșii”.

Probabil nu foarte mulți suporteri cunosc faptul că, Universitatea este nevoită să plătească un salariu uriaș, unui fotbalist de serviciile căruia nu mai beneficiază de peste un an de zile. Numele lui este Kay Carlos Daniel Silveira da Craca și a venit în vara anului 2019 când la putere era cuplul Moraru-Irimieș. Fost internațional -al Republicii Capului Verde- Kay beneficiază de un contract ”beton” la care nu dorește să renunțe înainte de pensionare.

Poză care surprinde momentul în care ”tânărul” Kay își asigură liniștea financiară. El se antrenează (aleargă) separat de echipa de seniori și/sau U19.

Meci amical cu echipa U19

Ieri în Parcul Babeș -pe terenul Remus Câmpeanu- echipa de seniori a câștigat meciul de pregătire programat în companiei echipei U19 a clubului. De la prima echipă au lipsit Victor Dican și Albert Hofman convocați la echipele reprezentative -de tineret respectiv U19- ale României în timp ce, de la echipa antrenată de Marius Suller au lipsit Rareș Scocîlcă și Septimiu Kolbasz chemați la echipa U17.

De remarcat că Denis Ispas a revenit pe teren, după intervenția chirurgicală care l-a ținut departe de echipă mai bine de o săptămână. Referitor la Valentin Alexandru acesta va reveni la antrenamentele echipei în următoarele două săptămâni.

HAIDE UNIVERSITATEA !

Posted by cristi_moise in Echipa, 0 comments
Universitatea câștigă în ultima secundă meciul cu Metaloglobus.

Universitatea câștigă în ultima secundă meciul cu Metaloglobus.

Universitatea Cluj s-a impus, în extremis, în meciul de azi contra echipei Metaloglobus București. După această victorie, Șepcile roșii au urcat provizoriu, pe locul 2 în clasament.

Antrenorul Erik Lincar a fost nevoit în urma accidentării lui Ispas, să înceapă meciul cu tânărul Vomir în centrul defensivei. În rest a folosit același sistem (1-4-2-3-1) precum în precedentele meciuri. Cu toate că ai noștri au fost mai prezenți în jumatea adversă având și o bună ocazie de a marca prin Victor Dican, primii care au înscris au fost bucureștenii prin veteranul Ovidiu Herea. În prima repriză, Universitații i-au fost refuzate două posibile penalty-uri, de către centralul Găman.

La pauză a intrat Blejdea care a dinamizat jocul nostru, și a creat panică în defensiva adversă. După o incursiune a fotbalistului cu numărul 7, fostul fundaș al Universității Andrei Răuță are o intrare dură, iar arbitrul acordă, pe bună dreptate, cartonașul roșu. Din acel moment Universitatea a dominat cu autoritate meciul iar golurile au apărut în urma unor centrări perfecte ale lui Blejdea respectiv Mitrea marcatori fiind Victor Dican și Alexandru Boiciuc.

De remarcat dăruirea tuturor fotbaliștilor care au crezut până în ultima clipă în victorie.

HAIDE UNIVERSITATEA !!!

P.S. Semnalul tras de antrenorul Erik Lincar de la finalul meciului a ridicat multe semne de întrebare referitoare la continuitate sa pe banca tehnică a Universității. O plecare a antrenorului, care a reușit în acest început de sezon 5 victorii din 6 posibile, ar pune într-un con de umbră tot ce s-a realizat până în prezent.

UNIVERSITATEA CLUJ – METALOGLOBUS BUCUREŞTI 2–1 (0-1)

Marcatori: Dican (84), Boiciuc (90+5) / O. Herea (28)

Cartonaşe galbene: Haită (35), Blejdea (63), Gîţ (80) / Pandele (5), Gavrilaş (62), Caramalău (65), Sîrbu (86), Enache (87)

Universitatea: Gorcea – Gîţ, Gugu (cpt.), Vomir (81 Voinea), Mitrea – Ribeiro (73 Balgiu), Dican – Ciobanu (73 Hofman), Haită, Pîrvulescu (46 Blejdea) – Boiciuc. Antrenor: Erik Lincar

Metaloglobus: Gavrilaş – Sava, Caramalău, Lung (67 Răuţă), Sîrbu, Borţoneanu, Pandele (25 Plumbuitu) – Enache (77 Tudoran), Coman (25 Lazăr), C. Herea, O. Herea (cpt.) (77 Cazan). Antrenor: Nicolae Grigore

Stadion: Luceafărul, Sânmartin

Posted by cristi_moise in Cronică meci, Echipa, 0 comments
Meci greu cu frații Herea.

Meci greu cu frații Herea.

Mâine de la ora 12:30 pe stadionul din Sânmartin (Bihor), Universitatea va întâlnii echipa Metaloglobus București în cadrul etapei a V din Liga 2, sezon 2021-2022. Meciul va putea fi urmărit pe canalele Digi Sport 1, Look Sport și Telekom Sport.

Istoria

Metaloglobus București a fost înființată în anul 1956 drept echipa de fotbal a fabricii Metaloglobus, o puternică fabrică fondată în 1923 de către omul de afaceri austriac Manfréd Weiss. Fabrica s-a dezvoltat mult mai mult în perioada comunistă și producea tot felul de obiecte din oțel și fier precum lanterne sau gloanțe, iar începând cu 1965 jucării.

După Revoluția Română din 1989, fabrica a început să aibă probleme financiare, ajungând ca în anul 2000 să fie cumpărată de omul de afaceri sirian Imad Kassas. În 2014 mai avea doar 20 de angajați și era aproape de faliment.

Spre deosebire de fabrică, echipa de fotbal nu a evoluat aproape niciodată foarte bine. Ea a jucat în Liga a IV până în 2011, când juca barajul de promovare cu Rapid Clejani, meci pierdut. În ciuda acestui fapt, multe echipe din Liga a-III-a s-au retras, iar Metaloglobus a intrat în fotbalul profesionist. Cinci sezoane consecutive formația termina în prima jumătate, cel mai bun rezultat fiind locul 3 în sezoanele 2012-2013 și 2015-2016.

Istoria confruntărilor directe a început în sezonul 2018-2019, când în chiar prima etapă Șepcile roșii s-au impus cu scorul de 2-0 (goluri marcate de Goga și Gavra). În total s-au adunat 6 partide, dintre acestea 3 au fost câștigate de ”U”, 2 de bucureșteni iar unul s-a terminat la egalitate. Golaverajul general este în favoarea noastră 6-4.

Dintre fotbaliștii din actualul lot doar Victor Dican a marcat în poarta echipei Metaloglobus. Cele mai multe goluri în directele cu bucureștenii le-a marcat Cristi Gavra (2 goluri).

Fără Vali Alexandru și Denis Ispas ne re-întâlnim cu Gigel și Alexandru Coman.

Lotul echipei Metaloglobus este evaluat la 2.74 mil. Euro. Din acest lot cei mai cunoscuți sunt frații Herea. Pe lângă aceștia din lotul bucureștenilor mai fac parte și alți fotbaliști cu experiență: Lucian Cazan, Daniel Lung, George Gavrilaș, Gigel Coman, Alexandru Coman și Andrei Răuță. Ultimii trei fotbaliști enumerați au trecut și prin curtea Universității. Erik Lincar a renunțat la serviciile lui Răuță chiar înainte de startul actualului sezon.

După 4 etape desfășurate echipa andtrenată de Nicolae Grigore ocupă locul 7 în clasament cu tot atâtea puncte acumulate. Pentru meciul de mâine va lipsi Andrei Răuță care este suspendat.

”Șepcile Roșii” au trecut miercuri în faza următoare a Cupei României, prin victoria obținută în fața ”virușilor verzi”, scor 4-0 iar impresia lăsată a fost că au trecut, cu bine, peste înfrângerea de la Iași. Universitatea Cluj a plecat de azi (vineri) spre Oradea, iar din lotul care a făcut deplasarea lipsesc Denis Ispas și Vali Alexandru (ambii cu probleme medicale).

În acest moment echipa noastră ocupă cu 9 puncte acumulate, locul 6 în clasamentul ligii secunde. Ne dorim 3 puncte acasă la Sânmaărtin iar pentru acest lucru îi urăm multă inspirație lui Erik Lincar în alegerea formulei de joc !

HAIDE UNIVERSITATEA !

Posted by cristi_moise in Avancronica statistică, Echipa, 0 comments
Universitatea a subordonat virușii

Universitatea a subordonat virușii

După un meci pe care l-a contolat de la început până la sfârșit, Universitatea a eliminat pe Sănătatea din Cupa României. După cele 90 de minute, studenții au marcat 4 goluri fără să primească gol.

Interesant că primele două goluri ale Universității au fost marcate de singurii stăini din lot: Iaser Turcan și Alexandru Boiciuc (ambii moldoveni). De altfel toți cei 4 fotbaliști care au înscris în poarta virușilor se află, la primele goluri pentru ”Șepcile roșii”.

SĂNĂTATEA SERVICII PUBLICE – UNIVERSITATEA CLUJ 0–4 (0-1)

Marcatori: – / Ţurcan (37), Boiciuc (62), Vomir (81), Blejdea (83, penalty)

Cartonaşe galbene: Szoloszi (15) / Ţurcan (27), Ciobanu (64), Boiciuc (73), Balgiu (75), Oltean (88)

Sănătatea: Cotîrlă – Oltean, Szoloszi (74 Poenar), Mureşan, Paşca, Mic, Vescan (75 Vădan), Isac, Şumlea (48 Denis Paul), Daniel Safta (59 Andrei Ştefan), Cosmin Tilincă. Antrenor: Csaba Kis

“U” Cluj: Gorcea – Ciobanu (66 Hofman), Vomir, Taub, Novac, Ţurcan (60 Gîţ), Dican (cpt.), Pîrvulescu (66 Blejdea), V. Moraru, Tescan (60 Balgiu), Boiciuc (75 Voinea). Antrenor: Erik Lincar

Arbitri: D. D. Dreve (Cluj-Napoca), R. Meres (Cluj-Napoca), C. E. Gîţ (Deva) 

Stadion: Baza Sportivă Unirea, Jucu

HAIDE UNIVERSITATEA !

Posted by cristi_moise in Echipa, Meci de Cupă, 0 comments
Universitatea câștigă amicalul cu Unirea Ungheni

Universitatea câștigă amicalul cu Unirea Ungheni

În absența lui Erik Lincar, care se afla la ora jocului la București pentru o intervenție chirurgicală, „studenții” au fost conduși de pe margine de secundul Viorel Domocoș. Meciul s-a disputat azi pe Cluj Arena de la ora 11:00

Primul 11 al Universității Cluj a arătat astfel: Gorcea, Rus, Vomir, Scocîlcă, Taub, Țurcan, V. Moraru, Pîrvulescu, Tescan, Ciobanu, Boiciuc.

În minutul 63 au intrat pe teren următorii jucători: Kolbasz, M. Morar, Mitrea, Haită, Ispas, Dican, Gugu, Gîț, Hofman și Voinea.

Universitatea s-a impus la final cu scorul de 3-2. Au marcat: Boiciuc, Pirvulescu și Haită. De remarcat că în ultimele minute din joc portarul Andi Gorcea a parat un 11 metri.

HAIDE UNIVERSITATEA !

Posted by cristi_moise in Echipa, Meciuri amicale, 0 comments