Victorie uriașă

În primul meci de acasă din acest play-off, studenții au câștigat. Singurul gol a fost marcat de Florian Haită în minutul 10. Astfel alb-negrii se apropie la 1 punct de locul doi, care duce direct în prima ligă.

Șepcile Roșii au început foarte bine partida cu Steaua. După 9 minute în care i-au masat pe adversari în propria jumătate elevii lui Erik Lincar au deschis scorul prin șutul lui Florian Haită. Acesta a reușit să-l învingă pe Bălbărău cu un șut de la peste 20 de metri. După gol, jocul s-a echilibrat iar ambele echipe au mai avut, până la pauză, câteva ocazii de a marca.

Pentru repriza secundă Erik Lincar a ales o strategie în care echipa să facă un joc reactiv. Mult mai hotărâți au fost steliștii care l-au pus la încercare în trei rânduri pe Andrei Gorcea însă tânărul portar clujean s-a descurcat excelent. La final echipa noastră a fost ovaționată de cel mai numeros public pe care o echipă de liga secundă a avut-o la un meci de acasă în actualul sezon.


UNIVERSITATEA CLUJ – CSA STEAUA 1–0 (1-0)

Liga 2, etapa 3, play-off

MarcatoriHaită (10)

Cartonaşe galbene: Balgiu (24), Pires (55), Gorcea (73), Tescan (88) / Popa (46), Oroian (74), Rasdan (79)

Universitatea: Gorcea – Romeo, Ilie, Ispas, Dobrescu (83 Pîrvulescu) – Balgiu (71 Filip), Pires (cpt.) – Hofman, Haită (83 Ribeiro), Fernandes (71 Tescan) – Alexandru (60 Boiciuc). Antrenor: Erik Lincar

Steaua: Balbarau – Oroian, Beţa, Walace (cpt.), Neacşu – Popa (80 Dragu), Drăghici (80 E. Pacionel) Ş. Pacionel, Enceanu – Chipirliu (21 Huiban), Buhăescu (77 Rasdan). Antrenor: Daniel Opriţa

Arbitri: R. Avram (Piteşti), C. F. Danşa (Satu Mare), C. Vatamanu (Bucureşti) 

Stadion: Cluj Arena, Cluj-Napoca

Marți 12 aprilie de la ora 19 00 Universitatea va înfrunta, la Mediaș, ocupanta locului 2, FC Hermanstadt.

HAIDE UNIVERSITATEA CLUJ !

Posted by cristi_moise

Leave a Reply