Victorie mai lejeră decât o arată scorul

Victorie de serviciu pentru Universitatea în fața ultimei clasate din Liga2. Singurele goluri ale întâlnirii s-au marcat în primul mitan iar unul din marcatori a fost Dorin Goga -golgeterul all-time (pt. ”U”) în meciurile directe cu Pandurii Târgu Jiu.

Șepcile roșii au început excelent meciul de pe Cluj Arena iar Telcean (min.11), Golan (min. 14) și Ștefănescu (min 18) ratează ocazii clare de gol. În minutul 23 la un șut al tânărului Meșter portarul gorjean respinge mingea în fața, de unde Idan Golan marchează (1-0). Până la pauză mai trebuie menționate ocaziile ratate de Velcotă (min 25), care trage pe lângă poartă, Dodoi (min 31) a fostblocat în extremis de Muțiu.

Finalul primei reprize, aparține Universității, Goga nu găsește un culoar de gol (min 31), Golan nimerește stâlpul porții adverse (min.32). În ultimul minut de joc Ștefănescu este faultat în careul advers dar arbitrul refuză să acorde penalty. În minutul 45+1 la o minge înaltă, la poarta Pandurilor, portarul Iovicin îl lovește cu pumnii pe Luchin. Penalty arătat de central, și transformat de Goga.

La pauză intră Pârvulescu și Dican. Nicky are un șut frumos în minutul 52, iar mingea după ce lovește bara ajunge la Golan care se fâstâcește ratând o imensă ocazie de gol.

Pe o ploie densă -”studenții” mai ratează de două ori prin Luchin (min. 60) cu capul și Golan (min. 65)- după care meciul nu mai oferă situații clare de gol.

Cu cele 3 puncte din acest meci Universitatea Cluj urcă pe o poziție de play-off, pe care sperăm să nu o mai cedeze până la finalul sezonului regulat.

Pentru Universitatea, următorul meci oficial va fi unul de Cupă împotriva Unirii Dej. Joi de la ora 17:30, pe Cluj Arena.

”U”: Muțiu – Rus, Telcean, Luchin, Neciu –  Filip, Negrean (Dican 46) – Meșter (Mâneran 66), Golan (Alex Pop, 86), Ștefănescu (Pârvulescu 46) – Goga (c) (Roskopf 74).

Antrenor: Costel Enache

Pandurii: Iovicin – C-tin. Grecu (cpt.)(Al. Vasilescu 46′), Luzemo, Moisie, Peia – Remacle, Andr. Dobre – Bunga, Velcotă, Tănăsoiu (Zaborowsky 54′) – Dodoi (Ct. Vaida 77′)

Antrenor: Călin Cojocaru

Rezumatul meciului

Posted by cristi_moise

Leave a Reply