Victorie importantă

După aproape 2 luni de la ultimul meci pe teren propriu, Universitatea a revenit, și a obținut o victorie, care o menține cu șanse reale, pentru a termina pe un loc, de play-off.

Elevii antrenați de Costel Enache au evoluat excelent în primele 30 de minute. Cu un joc elaborat au reușit să-și domine adversarul iar după o serie de ocazii clare Cristi Gavra a izbutit un gol fabulos de la peste 20 metri. După gol, călărășenii au echilibrat jocul dar nu au avut ocazii clare de gol.

În repriza secundă, ambele echipe au jucat ”pe atac” reușind să-și creeze situații de a marca. În minutul 78 după un corner în careul clujean, Luchin face henț, iar căpitanul Șandru a egalat din penalty-ul acordat. Intrat în minutul 75 în locul lui Gavra, Sergio Ribeiro excelent lansat de Golan, reușește în minutul 84, golul de 2-1 și aduce o bine meritată victorie pentru ”U”.

Vineri de la ora 16:00, ”studenții” clujeni întălnesc Ripensia în ultimul meci din anul 2020.

Universitatea Cluj – Dunărea 2005 Călăraşi 2–1 (1-0)

Marcatori: Gavra (26), Ribeiro (84) / Şandru (78 penalti)

„U” Cluj: Muţiu – Ilieş, Mureşan, Tamaş, Luchin, Taub (66 Rus) – Telcean – Negrean (75 Novac), Golan (90 Pop), Ştefănescu (66 Pîrvulescu) – Gavra (75 Sergio Ribeiro). Antrenor: Costel Enache

Dunărea: Began – Sîrbu, Şandru, Wiktorski, Sălceanu – Lopez (34 Calu) – Tudoran, Cârstocea (62 Sava), Djuric, Fotescu (62 Acolatse) – Alexandru (79 Zaluschi). Antrenor: Cristian Pustai

Posted by cristi_moise

Leave a Reply