Universitatea se întoarce la Cluj cu toate punctele

Fără câteva ”piese” – Dan Nistor, Alex Chipciu, Valentin Gheorghe, Doru Popadiuc- foarte importante pentru Universitatea, Neluțu Sabău a pregătit extrem de bine meciul de la Arad. În primul ”11” au apărut 4 fotbaliști care și-au făcut debutul absolut în alb-negru: Masoero, Peteleu, Doukure și Câmpanu. Victoria a venit în repriza a doua în urma unui joc consistent. Studenții și-au creat multe ocazii de gol, iar posesia mingii la final a fost UTA 46 %, 54% Universitatea Cluj.

Încă din startul meciului, minutul 1, Vătăjelu a găsit spatiul porții adverse în urma unui șut centrare, dar Iacob a intervenit providențial la colțul scurt. În minutul 10 posesia era 33 % UTA, 67 % Universitatea. În minutul 21, în urma unui corner Carp trimite periculos cu capul la colțul lung însă Vătăjelu respinge de pe linia porții. Pe finalul primei reprize Universitatea are două bune oportunități de a marca prin Ovidiu Bic, care de fiecare dată ratează din careul mic.

Meciul este deblocat în minutul 71 când după o pleiadă de pase care fixează apărarea adversă, Gabi Simion trimite un trasor din afara careului, Iacob respinge în față de unde Popa excelent poziționat marchează golul victoriei. Până la final mai menționăm doar eliminarea lui Câmpanu în urma unui gest necugetat.

Conform site-ului Flashcore, omul meciului a fost desemnat Daniel Popa – nota 7.6. Marcatorul singurului gol a ajuns astfel la 3 reușite în acest sezon pentru Șepcile Roșii.

UTA – Universitatea Cluj 0-1 (0-0)

Stadion „Francisc Neuman”, teren acceptabil, timp excelent pentru fotbal spectatori 9500. A marcat: D. Popa – min. 70.

UTA: Fl. Iacob – Rodriguez (Stanciu), Stolnik, Carp, Abeid (Dumitrașcu) – R. Pop (C. MIhai), Freitas (Stahl), Marku, Micovschi – Fabry (Vucenovic) – Cooper. 

Universitatea Cluj: Gorcea – Peteleu (Oancea), Masoero, Mitrea, Vătăjelu – Câmpanu, Doukoure, Simion (Pițian), Bic – D. Popa (Tescan), I. Stoica (Silaghi). 

Cartonaşe galbene: R. Pop 16, Cooper 90+1, D. Dumitraşcu 90+6 / Masoero 59, Doukoure 68, Gorcea 90+4

Cartonaş roşu: George Cîmpanu (U Cluj) min. 80

Au arbitrat: R. Petrescu – la centru, M. Grigoriu (ambii din București) și F. Tunyogi (Zalău) – asistenți.

Pentru Universitatea Cluj urmează meciul cu Universitatea Craiova programat la data de 23 septembrie acasă pe Cluj Arena de la ora 21:30.

FELICITĂRI NELUȚU SABĂU ! FELICITĂRI ÎNTREGII ECHIPE !

HAIDE UNIVERSITATEA CLUJ !

Posted by cristi_moise

Leave a Reply