Universitatea se înclină în fața Bătrânei doamne

FC UTA Arad a învins-o acasă, cu scorul de 2-1, pe Universitatea Cluj, în etapa a 5-a a Superligii. Golurile “alb-roşilor” au fost marcate de moldoveanul Virgiliu Postolachi (6) şi argentinianul Juan Bautista Cascini (82) în timp ce pentru “alb-negri” a înscris Adrian Bălan (36). În minutul 45+1 Alexandru Benga a trimis în plasă mingea respinsă în faţă de portarul Laurenţiu Brănescu la o lovitură liberă, însă după consultarea VAR, arbitrul Marcel Bârsan a anulat golul.

CUM S-AU MARCAT GOLURILE

  • 1-0 În minutul 6 Vukčević a centrat de pe dreapta, Ispas a încercat să îndepărteze pericolul, însă mingea a ajuns la Postolachi care a catapultat-o în plasă.
  • 1-1 În minutul 36 Romário Pires i-a furat o minge lui Postolachi, în zona liniei de fund a arădenilor, a centrat în fața porții, de unde Bălan a marcat.
  • 2-1 În minutul 83, la o fază care nu spunea mare lucru, Jobello a pătruns pe stânga, i-a pasat în careu lui Cascini, care a șutat din interiorul careului.

► Eric Lincar: “Ne-am creat și noi niște șanse de a ajunge în fața porții. Nu am ce reproșa din punctul de vedere al atitudinii. Ei pun în practică ce le cer. Mai avem nevoie de momentele de sclipire ale jucătorilor, de inspirație. Eu sunt încrezător, trebuie să fim optimiști. Poate la un moment dat se întoarce norocul. Gorceaa greșit cu FCSB, dar apoi nu a avut evoluții slabe. A intrat Brănescu, jucător cu experiență, poate putea face mai mult la golul doi“. 

13.08.2022, Arad, Stadion: “Francisc von Neuman”, ora: 19:00

FC UTA Arad – Universitatea Cluj 2-1

Au marcat: 1-0 Virgiliu Postolachi (6), 1-1 Adrian Bălan (36), 2-1 Juan Bautista Cascini (82) 

UTA: Fl. Iacob – Vukčević, Chindriş, Benga, Hoxhallari – Isac (Şteau 73), Cascini, Fl. Matei (Ubbink 58) – Jobello (Stahl 90), Postolachi (Ademi 58), Otele (Keșerü 73). Antrenor: Ilie Poenaru

“U” Cluj: Brănescu – R. Romeo, Filip, Ispas, Briceag (Pârvulescu 46) – Purece (G. Simion 69), Romário Pires, Haită – Chipciu (Boiciuc 83), Ad. Bălan, Hlistei (Ely Fernandes 46). Antrenor: Erik Lincar

Cartonaşe galbene: Hoxhallari (40), Cascini (69), Chindriş (70) – Briceag (45), Purece (45+6), Ely Fernanades (53) 

Arbitru: Marcel Bârsan (Bucureşti); arbitri asistenţi: Adrian Popescu (Craiova), Ciprian Florin Danşa (Satu Mare); al patrulea oficial: Viorel Nicuşor Flueran (Craiova).

Arbitru video: Szabolcs Kovács (Carei); arbitru asistent video: Mircea Mihail Grigoriu (Bucureşti).

Observatori: Ioan Onicaş (Zalău) – CCA, Cătălin Cursaru (Ploieşti) – LPF.

Posted by cristi_moise

Leave a Reply