Universitatea se impune în meciul cu Gaz Metan Mediaș. Iernăm pe primul loc

Astăzi, la Clujana de la ora 12 00 echipa U19 a Universității a disputat un meci important. Acesta a contat pentru etapa 4 din play-off. În această fază a competiției s-au calificat primele 6 echipe clasate la sfârșitul sezonului regular. După primele 3 etape, Universitatea avea un avans de 5 puncte față de medieșeni.

În prima repriză studenții au avut situații de gol mai clare dar la pauză s-a intrat la egalitate (0-0). Marius Suller a început mitanul secund în aceeași formulă de joc. Primii care au marcat au fost medieșenii în urma unui corner. Până la final, Universitatea avea să întoarcă rezultatul prin nou-intrații Marosan și Deac.

Mario Marosan
Darius Deac

U- Jișa (Bledea)- Țica (Molnar), Podea, Neacșu, Fălcușan, Uțiu- Felecan, Vladut Morar- Kolbasz (Marosan, Rațiu), Cucoș (Deac), Matei Moraru.

Universitatea nu a putut beneficia pentru această întălnire pe aportul lui Scocîlcă, Vînău și Călugăr (toți 3 accidentați), Hofman și Ciobanu (în lotul primei echipe).

IERNĂM PE PRIMUL LOC !

Clasament

1.Universitatea Cluj 34 de puncte

2.Csiksereda 31 de puncte

3.*** 29 de puncte

Din playoff au mai rămas 6 etape. Toate meciurile se vor desfășura în anul 2022.

Felicitări fotbaliștilor pentru devotament și ambiție, felicitări Marius Suller pentru pregătirea acestor minunați băieți.

HAIDE UNIVERSITATEA CLUJ !

Posted by cristi_moise

Leave a Reply