Universitatea începe pregătirea de iarnă.

Erik Lincar a sunat reunirea echipei pentru mânie, 18 ianuarie la Cluj Arena. De la ora 15 30 sunt așteptați să ajungă fotbaliștii pentru ca, de la ora 16 00 să înceapă antrenamentul propriu-zis. Din ceea ce am înțeles, la antrenament vor putea participa doar reprezentații mass-media.

Față de lotul cu care Universitatea a terminat anul trecut vor lipsi cu siguranță următorii fotbaliști Iaser Țurcan, Alexandru Gîț, George Micle, Daniel Novac, Andrei Blejdea, Charles Acolatse, Albert Voinea și Carol Taub. Toți cu contractele reziliate.

Singurul fotbalist care a semnat și a fost anunțat oficial este Roberto Romeo, fostul fundaș dreapta al celor de la Gaz Metan Mediaș. Acesta a venit din postura de fotbalist liber de contract.

Sânge proaspăt de la U19.

Pentru completarea lotului, antrenorul Linkar a hotarât să promoveze de la echipa U19 trei jucători. Iustin Neacșu, Ciprian Călugăr și Rareș Cucoș vor face pregătirea de iarnă alături de seniori.

Iustin Neacșu este născut la Vaslui în anul 2004 și poate evolua pe posturile de fundaș stânga și mijlocaș central. Are la activ mai multe convocări la naționalele de juniori.

Ciprian Călugăr este clujean și s-a născut în anul 2004. Extremă dreapta de meserie a reușit să impresioneze prin evoluțiile avute.

Rareș Cucoș s-a născut în 2003 la Vaslui. După o accidentare mai complicată a revenit la o formă bună care i-a atras atenția lui Erik Lincar. Evoluează pe postul de atacant central.

Din informațiile noastre cei trei tineri echipieri ai echipei U19 vor face deplasarea cu echipa și în cantonamentul din Antalya. O dată cu promovarea lor, la echipa mare a Universități va fi un total de 7 copii crescuți la Academia Universității.

Pe lista Șepcilor Roșii se află mai multe nume de fotbaliști. Marea majoritate provin din Liga 1 iar sursele noastre au confirmat că cel mai aproape de transfer sunt portarul Păun (Clinceni), mijlocașul Roșu (Voluntari) și fundașul Paramatti (Univ. Craiova- Mititelu).

Haide UNIVERSITATEA !

Posted by cristi_moise

1 comment

pe rosu gsp il anunta ca semnat deja de chiajna.

Leave a Reply