Universitatea Craiova- Universitatea Cluj 2-3 -catalog studențesc-

Cristian Moise

 Ne-am calificat mai departe în Cupa României. Coordonatele sunt aceleași: am fost conduși, am revenit iar pe final, cu un fotbalist în minus pe teren, am obținut calificarea.

Arpad Tordai –6.33- O prestație bună, cu mențiunea că putea face mai mult la golul doi. A avut o degajare neinspirată care putea să însemne un nou gol încasat. 

Tudor Telcean – 5.83- Tânărul fundaș a avut o evoluție slabă, singura  reușită a fost golul marcat, important atât pentru el și mai ales pentru echipă. 

Miguel Inacio  -6.83- A jucat o partidă bună, a alergat mult și a avut multe acțiuni interesante pe banda dreapta. Pare un fotbalist peste nivelul ligii secunde. 

Kay  -6.83- Puternic și implicată, a fost cel mai sigur fundaș, cu o serie de intervenții bune. 

Dan Berci -6.16. Tânărul fundaș a avut o evoluție cu multe lucruri care puteau fi realizate mai bine. La golul 2 a fost un simplu jalon. 

Carol Taub  -4.16- Static,fără tupeu pe faza de atac, a fost înlocuit încă de la jumătatea primei reprize. 

George Florescu -7.16- O evoluție cu multe lucruri bune dar și o sumedenie de erori. Merită felicitat pentru efortul depus. 

Andre Ceitil  -6.5- O partidă bună cu câteva apariții pe faza de atac, excelează la capitolul combativitate. 

Vlad Mihalcea -4.33- A încercat câte ceva dar a greșit cam toate mingile. 

Alex Pop -6.16-. A alergat mult s-a zbătut mult însă reușitele sale au lipsit cu desăvârșire. 

Nicolae Pîrvulescu  -6.83- A impresionat fizic, dar are un blocaj în fața porții, a părut ca are o viteză în plus față de majoritatea celor de pe gazon, dar stă extrem de prost la finalizare. Merită lăudat pentru efortul făcut. 

Tiago Gomes – 6.33 Un jucător cu multă calitate, mai are de lucrat la capitolul fizic, a plătit pentru eroarea impardonabilă a căpitanului G Florescu, dar clar ca este fotbalist de rasă. 

Rafa  -8.33- Dinamic și foarte incisiv, a fost omul partidei, a înscris de două ori și a fost mereu un pericol pentru rigizii fundași olteni.

Rareș Takacs  -6.16- Are meritul pasei decisive la golul 3, marcat de Rafa, dar în rest comite multe erori inexplicabile pentru experiența sa. 

Victor Dican  -6.41- A închis culoarele și a alergat suficient în cele 30 minute cât a jucat. 

Adrian Falub –8. Are meritul că a “înviat” o echipă ce părea îngropată, echipa se exprimă superior. Se văd îmbunătățiri la capitolele organizare, atitudine dar mai ales dinamică de joc. Îmbucurător este că – în sfârșit- vestiarul pare unit. 

Mulțumim tuturor pentru calificarea obținută și efortul depus. Sperăm ca vineri vor fi recuperați toți fotbaliștii din punct de vedere fizic pentru dificila  partidă de campionat.

Posted by cristi_moise

Leave a Reply