Universitatea Cluj vs Concordia Chiajna. Începe lupta pentru promovare

Azi de la ora 20 00 pe Cluj Arena studenții clujeni se vor duela cu ilfovenii de la Concordia Chiajna. Meciul este un derby între locurile 3 respectiv 4 și va conta pentru etapa 17-a din Liga 2. Partida este transmisă de posturile Digi Sport 1, Telekom Sport 1 și Look Sport. 4everucluj învită pe toți cei care iubesc pe Universitatea să vină la meci.

În pauza de iarnă fostul student Claudiu Niculescu, actual antrenor al Concordiei, a transferat numeroși fotbaliști printre ei, Bogdan Barbu (Rapid București), Carlo Casap (Farul Constanța), Neluț Roșu (Voluntari) dar și doi fotbaliști de la Universitatea- Carol Taub și Nicky Pârvulescu. Pentru Nicky s-a oferit și o sumă de bani.

Erik Lincar și stafful administrativ au realizat ceea ce și-au propus transferând doar fotbaliști din Liga 1. Înafără de posturile de extremă dreapta (unde evoluam cu U19) și vârf de atac, Universitatea s-a întărit în fiecare compartiment după cum urmează-

Aurelian Păun (portar- Academica Clinceni), Roberto Romeo (fundaș dreapta- Gaz Metan Mediaș), Paul Pârvulescu (fundaș stânga- Academica Clinceni), Florin Ilie (fundaș central-UTA), Ioan Filip (mijlocaș central- Gaz Metan Mediaș), Romario Pires (mijlocaș central- Farul), Martin Remacle (mijlocaș central- FC Botoșani), Ely Fernandes (extremă stângă- Farul Constanța).

Pentru meciul cu Concordia Chiajna singurii fotbaliști care nu au prins lotul sunt- portarul Dragoș Jișa, fundașii Roberto Alarcon, Tudor Vomir și mijlocașul Sergio Ribeiro (în perioada de recuperare).

Echipe probabile

UNIVERSITATEA CLUJ– Gorcea- Romeo, Ilie, Ispas, Mitrea- Romario, Filip- Hofman, Haită, Ely- Boiciuc.

CONCORDIA CHIAJNA– Silveanu- Borța, Marc, Palmeș, Taub- Casap, Roșu, Piper- Lullaku, Plazonja, Voicu.

4everucluj prevede un meci în care ilfovenii se vor apără pe mai multe linii, de unde vor încerca, pe contraatac să ne surprindă. Astfel ne dorim multă inspirație din partea fotbaliștilor noștri iar la final să ne bucurăm împreună cu ei pe gard.

NU UITAȚI

🇺🇦 În această perioadă plină de suferință și lacrimi, suntem alături de cei care au fugit din calea războiului.

ℹ️ La partida de luni cu Concordia Chiajna, FC Universitatea Cluj, alături de voluntarii Jurnal de Bine- Voluntar, strângem jucării pentru copiii refugiați din Ucraina.🤔 Ce trebuie să faci?1️⃣ Te așteptăm la stadion cu o jucărie de pluș.2️⃣ Cu zece minute înainte de startul partidei le vei arunca către teren.3️⃣ Noi le vom colecta împreună cu voluntarii Jurnal de Bine- Voluntar și le vom redistribui în centrele de refugiați.A venit momentul să arătăm, din nou, ce înseamnă spiritul Universității! 🏁

HAIDEȚI LA MECI !!! HAIDE UNIVERSITATEA CLUJ !!!

Posted by cristi_moise

Leave a Reply