Universitatea Cluj vine cu toate punctele de la Botoșani

În urmă cu puțin timp Universitatea a obținut a IV-a victorie stagională. Acest rezultat a consemnat al VI-lea rezultat pozitiv care a urcat echipa până pe locul 8 în clasament, la un singur punct de play-off.

Pentru acest meci, Ioan Ovidiu Sabău nu s-a putut baza pe aportul unor fotbaliști extrem de importanți: Vătăjelu, Masoero și Fossati. Surpriza din primul 11 a fost Ianis Stoica care a evoluat pe postul de 9 fals, sprijinit excelent de Dan Nistor (din spate) iar din flancuri de Vali Gheorghe și Alex Câmpanu. Din partea dreapta a plecat și primul gol, Mitrea lansează o pasă lungă, în dreapta spre Câmpanu, Șeroni respinge greșit la Câmpanu care oferă o pasă magistrală spre Nistor care nu-l iartă pe Ducan și înscrie la colțul lung (min 9). După alte 11 minute, Oancea recuperează o minge, pasează rapid lui Câmpanu care -din prima- îl deschide pe Nistor, care intră în careu și pasează în fața porții de unde, Vali Gheorghe împinge mingea în poartă pentru primul său gol în alb-negru.

În repriza secundă -min. 59-același Dan Nistor a mai reușit să ofere o pasă de gol în urma unui corner. Mingea centrată perfect ajunge pe capul lui Andrei Miron care nu-și iartă fosta echipă.

Cu un gol și două assisturi Dan Nistor a fost omul meciului. În urma acestei evoluții site-ul www.FlashScore.ro l-a notat cu 9.4.

Fostul student, Victor Dican a ratat cea mai importanță ocazie a moldovenilor.

Următorul meci al nostru va fi cel din Cupa României, joi ora 20:30, împotriva celor de la 1907 străzi.

HAIDE UNIVERSITATEA !

Posted by cristi_moise

Leave a Reply