Universitatea Cluj- Dacia Mioveni -avancronica statistică-

Cristian Moise

     Astăzi, Universitatea întâlnește echipa din Mioveni. CS Mioveni a fost fondată în anul 2000 iar valoarea actuală a lotului este de 2,95 milioane euro. Cu 26 de puncte echipa argeșeană ocupa prima poziție în clasament, fiind de altfel singura echipa neînvinsă din campionat.

     Prima întâlnire dintre cele două echipe a avut loc la Mioveni în data de 04.11.2006. Universitatea a învins cu scorul de 3-1 (Sabo, Székely și Ghindaru marcatori). Pe banca tehnică era tot Adrian Falub. În total cele două echipe au disputat 14 meciuri. Fiecare echipă a obținut 5 victorii alte 4 meciuri s-au terminat la egalitate. Golaveraj general 15-12 pentru “U”. Golghetrul “șepcilor roșii” din aceste meciuri este Octavian Ursu cu 3 reușite. În lotul echipei din Mioveni îl regăsim pe Raul Costin care, a jucat în sezonul 2014-2015 la Universitatea Cluj. De la Universitatea singurul care va lipsi cu siguranță este fundașul Kay (suspendat) în timp ce Gavra este incert.

     În ultima etapă a debutat pentru Universitatea Arnaud Gudelj.Acesta are 22 de ani și este evaluat conform site-ului transfermarkt la 250000 EU. Gudelj este al 6-lea francez care îmbracă tricoul alb-negru. Ceilalți 5 au fost: Fabien Boudarene, Nasser Menassel, Steven Pele, Karim Boutadjine și Florene Sauvadet.

HAIDE “U” !!!

Posted by cristi_moise

Leave a Reply