Universitatea Cluj- CS Tunari 5-0

În primul meci din cantomentul de la Mogoșoaia, Universitatea a dispus de CS Tunari cu scorul de 5-0. Golurile ”Șepcilor roșii”, au fost marcate de: Tudor Telcean, Cristian Gavra, Sergio Ribeiro și Idan Golan (2 goluri).

Conform site-ului oficial (fcucluj.ro), Costel Enache a folosit următoarea formulă: Gorcea, Telcean, Tamaș, Luchin, Berci, Atska, Negrean, Sburlea (junior provenind ACS Kids Tâmpa Brașov), Pîrvulescu, Gavra, Ștefănescu. La pauză scorul a fost 2-0 (prin golurile marcate de Telcean și Gavra). Pe parcursul primei reprize au ieșit Gorcea și Tamaș iar ăn locul lor au intrat Vlad Muțiu și Matei Moraru.

În partea a doua, antrenorul Universității i-a utilizat pe Muțiu, Rus, Dican, Taub, Filip, Ribeiro, Meșter, Golan, Pop, Chacana. Golurile au fost marcate de Sergio Ribeiro și Idan Golan (2 goluri).

În lotul pregătit de Costel Enache a apărut un tânăr fotbalist, care provine din zona Brașov. Acesta se numește Rareș Sburlea și poate acoperii poziția de U18, obligatorie pentru echipele din Liga2. Rareș s-a născut pe 2 noiembrie 2002 și poate acoperii posturile de fundaș dreapta și fundaș central.

În afară de Kids Tâmpa, a mai jucat de-a lungul timpului pentru Corona Brașov, FC Brașov, Olimpic Cetate Râșnov și Ciucaș Tărlungeni, fiind antrenat de Adrian Stan, Lucia Cormoș Ghioc, Cătălin Voicu, Ciprian Anghel, Nicolae Văduva, Vasile Tatarciuc și Florin Dârvăreanu.

datele despre tânărul fotbalist brașovean au fost preluate de pe site-ul acstampabrasov.ro.

Posted by cristi_moise

Leave a Reply