Universitatea a scufundat Farul

Marica & gașca lui au contat în meciul de ieri, doar în primele 15 minute din a doua repriză. În restul timpului, elevii lui Costel Enache au controlat în totalitate meciul. Determinarea și atitudinea pozitivă au fost cuvintele de ordine care au condus Universitatea Cluj spre o bine-meritată victorie.

În minutul 5, Sergio Ribeiro nu a ajuns la o minge în careul de 6 m, perfect centrată de Pârvulescu din partea dreaptă. Peste 2 minute, același Sergio Ribeiro controlează o minge aeriană, intră în careu și î-l învinge pe Dur Bozoancă cu un șut la colțul lung. În multul 17, Ioan Filip nu reușește să marcheze cu capul la centrarea lui Ribeiro. Portughezul mai încearcă în minutul 27 un șut din afara careului. Pârvulescu reușește un golazzo, de la 22 m. în minutul 29 după pasa primită de la Cristi Gavra. Pe finalul primului mitan, constanțenii încearcă poarta noastră dar Muțiu acordă corner.

Startul reprizei secunde este mai bun pentru Farul care marchează în minutul 3 prin Banyoi, care profită de plasamentul precar al tânărului Ilieș. Din minutul 60 Universitatea revine la timona partidei. Lovitura liberă executată de Taub în minutul 70 a prevestit o nouă super execuție a lui Pârvulescu (în minutul 85) de la peste 20 m care a stabilit scorul final.

Cu evoluția de ieri, ”studenții” au făcut suporterilor un frumos cadou de sfintele sărbători Pascale dar ”au dat și o palmă”, celor de la malul mării care și-au însuțit 3 puncte nemeritate în sezonul regulat.

Farul Constanţa  – Universitatea Cluj 1–3 (0-2)

Farul: Dur-Bozoancă – Băjan (32 Cărăbuş), Leca (32 Ursu), Antoche, Carabela (32 Panait) – Greu, Mihai (76 Rusu) – Bîrnoi (88 Pelivan), Silaghi, Damaşcan – Banyoi. Antrenor: Ianis Zicu

„U” Cluj: Muţiu – Telcean, Dican, Luchin (53 Atska) – Ilieş (74 Meşter), Filip, Negrean (87 Ştefănescu), Taub – Ribeiro (87 Chacana), Gavra (53 Pop), Pîrvulescu. Antrenor: Costel Enache 

HAIDE UNIVERSITATEA !

Posted by cristi_moise

Leave a Reply