Universitatea a învins o echipă din Liga 1

FC Universitatea Cluj s-a impus azi, cu scorul de 3-0, pe terenul formației Gaz Metan Mediaș.

Formația antrenată de Erik Lincar a început jocul în următoarea formulă: Micle – Gît, Gugu, Vomir, Mitrea – Dican, Balgiu – Blejdea, Ribeiro, Hofman – V. Alexandru.

“Șepcile roșii” au deschis scorul în minutul 25, când Sergio Ribeiro a finalizat la colțul lung după o recuperare reușită de ofensiva noastră.

Până la pauză, elevii lui Erik Lincar au mai avut câteva ocazii prin Andrei Blejdea și Albert Hofman, dar tabela a rămas neschimbată.

În repriza secundă, primele 10 minute au fost dominate de gazde. Fără rezultat pentru formația pregătită de Mihai Teja, defensiva noastră fiind la post.

Și ofensiva s-a mișcat excelent, în meciul de marți. Juniorul Vlad Moraru a marcat în ultimul sfert de oră, iar Pîrvulescu a închis tabela când mai erau câteva minute de joc, după o pasă a lui Ciobanu.

În urma acestui rezultat, Universitatea Cluj a obținut al treilea succes în meciurile de pregătire din această vară. Victoria de la Mediaș vine cu doar câteva zile înainte ca gazdele de marți să debuteze în noul sezon al Ligii I.

Posted by cristi_moise

Leave a Reply