Universitatea a fost eliminată din Cupa României

Antrenorul Erik Lincar a păstrat același sistem de joc (1-4-3-3) însă a modificat multe schimbări în formula de start. Și-au făcut apariția Novac, Taub, Tescan care mai mereu sunt opțiuni mai degrabă de rezervă în meciurile de campionat. Mai mult decât atât Erik a folosit doi fotbaliști U18 (Ciobanu și Moraru), toate aceste motive coraborate și cu forma slabă de moment a atacantului Voinea a făcut ca la pauză, echipa noastră să fie condusă cu scorul de 2-0.

La pauză au intrat 4 fotbaliști (titulari) care au schimbat fața echipei, jocul a devenit mult mai concentrat în jumătatea adversă iar Șepcile Roșii au micșorat diferența de pe tabela de scor în minutul 68 prin Tescan. A urmat la câteva minute o imensă ratare a aceluiași Tescan, care din 7-8 metri de poartă a așteptat să-i vină balonul pe piciorul de șut, dându-i astfel timp unui fundaș să-i sufle balonul. După o cetrare excelentă a lui Mitrea, Boiciuc a reluat cu capul în bară iar până la final scorul a rămas același.

De remarcat debutul spaniolului Roberto Saez Alcaron care deși a evoluat doar în ultimele 12 minute, a reușit să creeze panică în apărarea adversă prin raidurile sale dar și prin câteva un-doiuri de efect realizate împreună cu colegul Haită.

 Micle – Ciobanu, Vomir, Gugu,Taub (’46 Mitrea) –  Balgiu, Novac (‘Haita), Morariu –Blejdea (’46 Ribeiro), Tescan (’78 Alarcon), Voinea (46 Boiciuc)

HAIDE UNIVERSITATEA

Posted by cristi_moise

Leave a Reply