Universitatea a defilat la Turnu Măgurele. Turris Oltul – ”U” Cluj 1-4

După un prim sfert de oră în care teleormănenii au fost mai periculoși, ”studenții” au cucerit centrul terenului pe care l-au dominat până la finalul meciului. Denis Mâneran și Daniel Novac la primele goluri pentru Universitatea.

În minutul 3 Pârvulescu își calibrează șutul de la 20 m, care este unul fără intensitate. În minutul 14 Blănaru este găsit cu o pasă în careul nostru, nemarcat acesta urcă cu mingea la picior dar în momentul șutului Luchin apare excelent și respinge balonul în corner. În următoarele 5 minute Turris a ratat încă două situații excelente de a marca prin Țegle și Blănaru.

Min. 25 (0-1) După o acțiune excelentă care s-a dezvoltat pe traseul Filip- Gavra-Filip-Meșter-Gavra. Gavra șutează la colțul scurt, portarul respinge în față, de unde Nicky Pârvulescu înscrie.

Min. 40 (0-2). Novac recuperează o minge la mijlocul terenului de unde face o cursă solitară printre 5 adversari, iar din cădere printr-un șut de la 20m marchează un gol frumos. Min 45 bine lansat de Filip, Pârvulescu suteaza dar scoate doar un corner.

Min. 46 (schimbări) Au intrat Mânărean și Negrean. Au ieșit Telcean si Meșter.

Min. 55 Pasă excelentă pentrut Negrean care intră în careu dar șutează pe direcția portarului.

Min. 56 (1-2). Turris obține un corner. Muțiu iese greșit iar adversarul înscrie.

Min. 72 (1-3) După patru pase în careul lui Turris (ultimele două dintr-o atingere), mingea ajunge la Mâneran care înscrie.

Min. 80 (schimbare) Mureșan intră în locul lui Tamaș.

Min. 86 (schimbare) Intră Alex Pop în locul lui Nicky.

Min 88 (1-4) Un-doi de efect între Negrean și Novac iar ultimul reușește dubla în acest meci.

Min 90+1 Intră Taub în locul lui Gavra.

”U” Cluj: Muțiu – Rus, Luchin, Tamaș (’80 Mureșan), Neciu – Pîrvulescu (’86 Alex Pop) Filip, Telcean (’46 Negrean), Novac, Meșter (’46 Mâneran)– Gavra (90+1 Taub).

Antrenor Costel Enache

Posted by cristi_moise

Leave a Reply