”U” – SCM Zalău 3-0

Universitatea Cluj a încheiat cantonamentul, desfășurat pe plan local cu o victorie scor 3-0. ”Studenții” au fost la ”timona” partidei din primul până în ultimul minut. Sălăjenii nu au contat aproape deloc în atac.

Erik Lincar a trimis în teren următoarea formație: Gorcea – Kilyen (aflat în probe) Gugu Vomir Mitrea – Dican Balgiu – Moraru Riberio Pîrvulescu – V. Alexandru

După câteva ocazii clare ratate, Universitatea a deschis scorul în minutul 30 prin Vlad Moraru. După pauză, în minutul 50, Cosmin Meșter a recuperat o minge în propria jumătate, iar Andrei Blejdea a finalizat cu un șut plasat din interiorul careului de 16 metri. Cel care a pasat la gol fiind Albert Voinea care de altfel a închis tabela de marcaj după o cursă de peste 20 de metri, a marcat elegant pe lângă portarul celor din Zalău.

După pauză, ”U” a avut în teren următorii jucători: Micle – Gîț Vomir Răuță Rus – Novac Dican – Ciobanu Meșter Blejdea – Voinea

Pe final au mai intrat Albert Hoffman și Andrei VÎnău, tânar mijlocaș care și-a făcut în acest meci debutul într-un meci de seniori.

Posted by cristi_moise

Leave a Reply