”U” Cluj- Unirea Dej 0-2

FC Universitatea Cluj a fost învinsă sâmbătă, 10 iulie, de Unirea Dej, într-un joc amical disputat pe Cluj Arena.

Antrenorul Erik Lincar a început cu următorul 11: Micle, Rus, Răuță, Gugu, Mitrea, Dican, Ribeiro, Novac, Hofman, Pîrvulescu și Voinea.

Atacantul venit de la UTA a semnat cea mai mare ocazie a echipei noastre, în prima repriză, când a reluat cu capul, din careul mic, o centrare venită din corner. Formația din Dej, nou promovată în Liga a II-a, a deschis scorul, în minutul 36, printr-un gol marcat de Frăsineanu, în urma unui șut deviat. 

“U” a început repriza secundă în următoarea formulă: Gorcea – Gîț, Gugu, Vomir, Mitrea – Dogaru (jucător aflat în teste) Balgiu, Ribeiro – Meșter, Alexandru și Blejdea.

Gugu a fost aproape de a restabili egalitatea, în primele minute ale părții a doua. Lovitura sa de cap a atins, însă, bara. Oaspeții au profitat de un contraatac și și-au majorat avantajul printr-un penalty transformat de Manole, în minutul 72. Gugu a fost aproape de reduce diferența în ultimele minute ale meciului. Lovitura sa de cap a atins, însă, bara.

Universitatea Cluj continuă pregătirea pentru noul sezon cu încă două meciuri amicale programate săptămâna viitoare.

Marți, “șepcile roșii” vor evolua pe terenul celor de la Gaz Metan Mediaș, iar vineri vor primi vizita celor de la SCM Zalău.

Posted by cristi_moise

Leave a Reply