”U” Cluj- *** 7-0

Ziua de sâmbătă a fost excelentă pentru echipele noastre de juniori. Echipa U16, antrenată de Gigi Vînău și Paul Ghenți a reușit să câștige cu scorul de 3-1 în deplasare la Politehnica Timișoara. Golurile echipei au fost marcate de Bogdan Grosu, Antonio Suciu și Luca Nagy.

De la ora 12:00, au fost programate două meciuri la U19 și U17 contra echipei de la 07 străzi. Ambele meciuri s-au disputat pe terenul Complexului Sportiv ”Clujana”.

Echipa lui Suller, a subordonat echipa de Liga 3 a ***-ului

În primul meci fotbaliștii conduși de pe margine de Marius Suller și ajutat de Bogdan Ungurușan, au dispus cu scorul de 3-0 de echipa de la 1907 străzi. Golurile au fost marcate de Darius Deac, Gabriel Mureșan și Septi Kolbasz. Scor stabilit încă de la pauză.

Marius Suller a folosit în acest meci următorii fotbaliști: Bledea, Molnar, Scocîlcă, Podea, Mureșan, Țică, Kolbasz, Felecan, Deac, Uțiu, Neacșu. Pe parcursul meciului au mai intrat: Vanau, Călugăr,Maroșan și Rațiu. Rezerve neutilizate: Taranu, Coman, Pop R., Marcu.

De menționat că pentru a avea șanse să ne încurce, echipa adversă și-a adus întreg lotul care evoluează în Liga 3.

SUS: Bledea, Molnar, Scocîlcă, Podea, Mureșan, Țică JOS: Kolbasz, Felecan, Deac, Uțiu, Neacșu
Bucuria de după-meci
Septimiu Kolbasz viitorul decar al Universității

U17 a făcut instrucție cu frânarii

De la ora 14:00 echipa U17 a Universității, antrenată de Călin Sălăgean a deraiat echipa *********** cu scorul de 4-0. Pentru Universitatea au marcat: Matei Moraru, Alin Ferenți, Cosmin Larionesi și Carlos Alejandro Espinoza.

SUS: Kiss, Fălcușan, Raul Nistor, George Bălan, Darius Nistor, Cosmin Larionesi, JOS: Alin Ferenți, Ilieș. Măcinică, Fărăgău, Matei Moraru

sus: Preparatorul fizic, Enache Dragoș, Savu, Nistor Darius, Nistor Raul, Fălcușan Darius, Bălan George, Alin Ferenți,Călin Salăgean, Cosmin Larionesi , Raul Rotund, Patrick Kiss, jos: Restesan Răzan, Fărăgău Alexandru, Alejandro Espinosa, Ilieș Cosmin, Ruben Bodea, Macinică, Lazau, Matei Morar

HAIDE UNIVERSITATEA !

Posted by cristi_moise

Leave a Reply