Totul pentru victorie

Meci complicat azi pentru ”Șepcile Roșii” care întâlnesc la Ploiești, de la ora 17:00, pe Chindia Târgoviște, locul 10 în clasament, în cea de-a XXVI-a etapă a Superligii. Brigada de arbitrii va fi formată din Kovacs Isvan (Carei) ajutat la cele două linii de Vasile Marinescu (București) și Ovidiu Artene (Vaslui). În camera VAR vor fi Călin Iulia (Ștefănești- Argeș) și Andrei Florin Chivulete (București).

Chindia neînvinsă în 2023

În cele 4 meciuri disputate în acest an, echipa pregătită de Adrian Petrea a reușit 2 victorii și două rezultate de egalitate.

Cifre Chindia 2023

Valoare lot- 9.48 mil. EU

Total goluri marcate- 7

Total goluri primite- 5

Sabău a primit întăriri

În ultima săptămână Universitatea s-a întărit pe 3 posturi din echipă. Ținând cont de ultimele veniri (Ivan Goranov, fundaș stânga, Ivan Martic fundaș dreapta dar în special Dan Nistor este de așteptat ca Ioan Ovidiu Sabău să schimbe sistemul pentru a-i face loc mijlocașului venit de la Universitatea Craiova.

Astfel un sistem care s-ar potrivi ar fi: 1-4-2-3-1. În formula gândită de noi ar fi următorii:

Iliev- Oancea, Nowak, Ispas, Goranov- Remacle, Filip- Chipciu, Nistor, Stoica- Thiam.

Cifre Universitatea Cluj 2023

Valoare lot- 10.58 mil. EU

Total goluri marcate- 4

Total goluri primite- 8

Conferința de presă. (sursa fcuniversitateacluj.ro)

De remarcat că este al doilea meci consecutiv în care suntem arbitrați de un membru al ”Familiei” Kovacs. Dacă etapă trecută, fratele lui Istvan a acordat un penalty extrem de ușor Mioveniului de această dată ne dorim un arbitraj CORECT . Victoria Universității din meciul tur a dus la demiterea antrenorului Adrian Mihalcea.

NUMAI ”U” !

Posted by cristi_moise

1 comment

Cum se face ca Vladoiu face parte din echipa scrisa can el este defapt la Craiova? Si tot din echipa scrisa lipseste jucatorul U21.

Leave a Reply