Steaua prea mică pentru forța studenților

Universitatea Cluj a câștigat pentru a doua oară în acest sezon în Ghencea. Momentan echipa noastră a urcat pe locul 2 în clasament.

În minutul 2 steliștii au ratat prima și cea mai însemnată ocazie pe care au avut-o prin Chipirliu. După un minut Ely Fernandes reia din careul mic dar portarul respinge. A urmat o perioadă a jocului echilibrată, până în minutul 36 când Andi Gorcea a degajat o minge lungă și înaltă, Boiciuc și un fundaș advers au sărit pe sub minge iar Ely Fernandes extrem de agil îi fură mingea lui Walace și înscrie. La pauză am intrat cu 1-0.

În minutul 49 Pacionel are o bună ocazie de a egala dar nu cadrează o centrare a lui Popa. Ely Fernandes ratează două bune ocazii de a marca în minutele 51 și 74. În ambele ocazii a trecut extrem de ușor, în viteză de adversarul direct. În minutul 81,la o lovitură de colț Paul Pârvulescu centrează perfect iar FLorin Ilie, cu piciorul închide tabela.

De remarcat că până la finalul meciului căpitanul bucureștean Bărbulescu primește cartonașul roșu. De asemenea în prima repriză Roberto Romeo, fundașul nostru din banda dreaptă a ieșit accidentat.

Marți 10 mai, de la ora 19 30 Universitatea Cluj întâlnește pe FC Hermanstadt în ultiumul meci de pe teren propriu din acest sezon.

CSA STEAUA – UNIVERSITATEA CLUJ 0–2 (0-1)

Liga 2, etapa 8, play-off

Cartonaşe galbene: E. Pacionel (45), Buhăescu (47), Chipirliu (62), Bărbulescu (67), Bărbulescu (83) / Pires (45+1), Haită (56), Alarcón (83), Remacle (90+1)

Cartonaş roşu: Bărbulescu (83)

Steaua: Iancu (cpt.) – Oroian (78 Răducan), Walace, Beţa, Zaharia – Bărbulescu, Mihăescu (59 Enceanu) – E. Pacionel, Ş. Pacionel (46 Buhăescu), Popa (84 Răsdan) – Chipirliu (84 Huiban). Antrenor: Daniel Opriţa 

Universitatea: Gorcea – Romeo (24 Alarcón (85 Dobrescu)), Ilie, Gugu (cpt.), Pîrvulescu – Balgiu (85 Filip), Pires – Ciobanu (85 Hofman), Haită (67 Remacle), Fernandes – Boiciuc. Antrenor: Erik Lincar

Arbitri: C. Popa (Piteşti), I. L. Bucsi (Sfântu Gheorghe), S. Slabu (Braşov) 

Stadion: Steaua, Bucureşti

FELICITĂRI TUTUROR: FOTBALIȘTI, STAFF TEHNIC, MEDICAL CÂT ȘI SUPORTERILOR CARE AU FĂCUT DEPLASAREA !

Posted by cristi_moise

Leave a Reply