Statistica începutului de sezon

Startul sezonului 2023-2024 a fost cu bune și cu rele pentru echipa noastră iar după 4 etape, ocupăm locul 10 în clasament, cu 5 puncte acumulate. În cele ce urmează am încercat să adunăm cele mai relevante informații statistice despre Universitatea Cluj.

7numărul fotbaliștilor nou veniți: Bogdan Vătăjelu, Bogdan Miron, Andreas Calcan, Doru Popadiuc, Ovidiu Perianu, Daniel Popa.

Anton Petrea a venit în această vară pe banca Șepcilor Roșii de la Chindia Târgoviște. Bilanțul după 4 meciuri este: 1 victorie, 2 meciuri terminate la egalitate și o înfrângere. Golaverajul unul negativ, 6 goluri marcate, 8 primite.

3– Foști elevi de la Chindia a antrenorului principal: Daniel Popa, Doru Popadiuc și Ovidiu Perianu.

2012-2013– Ultimul sezon de Liga 1 în care am primit mai mult de 8 goluri (12 goluri). Atunci, echipa a debutat cu Claudiu Niculescu pe banca tehnică urmat de Cristian Dulca.

18- este numărul de fotbaliști utilizați de Petrea.

Din acest lot avem 4 integraliști: Andrei Gorcea, Radoslav Dimitrov, Bogdan Miron și Alexandru Chipciu.

Alexandru Chipciu – Golgeterul echipei cu 3 goluri marcate.

7 – Echipieri au acumumulat cartonașe galbene. Dintre aceștia, Dan Nistor și Bogdan Mitrea au acumulat câte două cartonașe.

Andy Gorcea- A apărat penalty-ul acordat împotriva noastră din deplasarea de la Petrolul Ploiești. Dan Nistor a marcat la Craiova de la punctul cu var pentru singura victorie (3-4) a Universității Cluj pe terenul echipei FC Universitatea Craiova.

Următorul meci al Universității va avea loc sâmbătă, 12 august de la ora 18:30 în deplasare la Oțelul Galați.

HAIDE UNIVERSITATEA CLUJ !

Posted by cristi_moise

Leave a Reply