Primul antrenament cu Erik Lincar

Joi (ieri) de la ora 17:00 la Cluj Arena, antrenorul Erik Linkar a programat reunirea. Lotul prezent a numărat un total de 24 de fotbaliști. După o scurtă ședință la stadion, echipa s-a mutat în parcul Babeș. De la ora 18:00 pe terenul III – redenumit Remus Câmpeanu-, preparatorul Cristian Panduru a preluat lotul de fotbaliști pentru prima evaluare fizică.

Dintre foștii -care mai au contract cu ”U”- componenți ai lotului au lipsit (motivat) doar Ioan Filip, Sergio Ribeiro, Laurențiu Rus și Matei Moraru. Din informațiile noastre, Filip și Ribeiro sunt așteptați pentru prelungirea contractelor care expiră la sfârșitul lunii.

Alin Văsălie, Mihai Forna și Tudor Vomir revin la Universitatea după un sezon de împrumut. Alin Văsălie a evoluat la Comuna Recea, fosta colegă de serie a Universității iar cota sa a explodat, de la 25.000 EU -cât era în vara trecută- la 125.000 EU (în prezent). În 14 meciuri la echipa maramureșană a reușit să înscrie 3 goluri și să ofere tot atâtea pase de gol. Atacantul Mihai Forna a evoluat în ultimul an la FC Zalău în liga 3, iar prin jocul prestat Mihai, a ajutat echipa să joace baraj pentru promovare în liga secundă cu Unirea Dej. Din păcate pentru ei, au pierdut -acasă- în prelungire meciului. Tudor Vomir a fost un om de baza la Unirea Dej, echipă cu care fundașul clujean a reuțit promovarea în Liga 2.

Dintre cei 7 fotbaliști nou-veniți, au lipsit Cristian Balgiu, Marius Ciobanu și Valentin Alexandru. Cei 3 se vor prezenta la ”U” imediat ce contractele cu echipele de care aparțin se vor încheia.

Albert Voinea, Florinel Mitrea, Dragoș Tescan, Costinel Gugu

Alex Achiriloaei este singurul fotbalist aflat în probe la Universitatea. El a evoluat în ultimul an la echipa Popești-Leordeni. În sezonul 2019-2020 a făcut parte din lotul echipei Rapid București. În acel campionat a strâns 2 meciuri în care a încasat 3 goluri. Alex s-a născut în 2001, iar în cazul unui transfer, ar fi eligibil pentru regula U21.

Portari

Andrei Gorcea, Alexandru Bledea (junior U19), Alex Achiriloaei (în probe).

Fundași

Ionuț Ilieș, Costinel Gugu, Andrei Răuță, Tudor Vomir, Carol Taub, Florinel Mitrea,  Tudor Telcean, Victor Dican.

Mijlocași

Rareș Scocîlcă (junior U19), Daniel Novac, Andrei Vînău (junior U19), Alin Văsălie, Cosmin Meșter, Septimiu Kolbasz (junior U19), Nicolae Pîrvulescu.

Atacanți

Vlad Moraru (junior U19), Albert Hofman (junior U19), Simion Pop (junior U19), Dragoș Tescan, Albert Voinea, Mihai Forna.

HAIDE UNIVERSITATEA !

Mulțumim Dan Bodea, pentru poze.

Posted by cristi_moise

Leave a Reply