Primele puncte pierdute, pe Cluj Arena, cu Enache antrenor

Pe un teren bun de joc, Universitatea și Chiajna și-au ”împărțit” punctele după un joc tacticizat, în care fiecare echipă putea tranșa meciul în favoarea ei.

Universitatea a început meciul decisă să marcheze, dar cea mai importantă ocazie a reprezentat lansarea în careu a lui Gavra și Pârvulescu care însă nu s-a finalizat cu gol. De partea cealaltă, Chiajna a avut un gol anulat pe motiv de offside.

Repriza secundă a fost una mai animată, iar după golul marcat de Llullaku, Costel Enache a făcut rapid, toate schimbările de fotbaliști, iar rezultatul s-a văzut pe tabela de marcaj. ”Nou-intrații” Barbu și Mâneran, au colaborat excelent la golul egalizator, când Mâneran excelent lansat de Barbu, a marcat la colțul lung.

Până la final tot ”rezervele” Barbu – cu un șut de la distanță a nimerit bara porții adverse- și Alex Pop cu o lovitură de cap care nu a fost cadrat pe poartă, au ratat marile ocazii ale ”studenților” clujeni.

Costel Enache a folosit următorii fotbaliști: Muțiu – Rus, Tamaș (cpt), Mureșan (’59 Goga), Neciu, Pîrvulescu (’70 Ștefănescu), Telcean, Novac, Negrean (’70 Barbu), Meșter (’59 Mâneran) – Gavra (’59 A. Pop).

După aspectul jocului egalul obținut este unul echitabil. Pentru Universitatea trebuia să urmeze un joc din Cupa României, contra celor de la Șelimbăr dar acest meci, nu se va mai juca deoarece sibienii, au peste 10 cazuri de COVID 19. Astfel în week-endul viitor, ”U” Cluj se va duela cu CS Mioveni.

Haide ”U” !

Posted by cristi_moise

Leave a Reply