Primele disponibilizări

Recent antrenorul Erik Lincar a stabilit lista primilor fotbaliști care părăsesc echipa în această iarnă. Bilanțul cuprinde șapte nume, iar site-ul nostru a realizat un clasament în funcție de numărul meciurilor oficiale jucate în tricoul Universității.

  • Carol Taub -75 meciuri/ 4 goluri. A venit în vara lui 2018 de la ACS Poli Timișoara. Fundaș dreapta de meserie acesta nu -a reușit să impresioneze. Doar în sezonul 2018-2019 a fost jucat titular incontestabil, pentru ca în următorul să fie mai- mereu rezerva lui Thiago Gomes sau pe final Robert Neciu. În sezonul 2020-2021, Robert Neciu s-a accidentat grav în etapa 11 iar Carol a evoluat constant în toate meciurile. În actualul campionat a jucat în doar 5 meciuri (2 de Cupa României). Meciul său de referință va rămâne cel din Cupa României (sezonul 2018-2019) cu Astra Giurgiu când a reușit să marcheze 2 goluri în 3 minute. La final Universitatea a pierdut confruntarea cu scorul de 3-4.
  • Andrei Blejdea- 18 meciuri/ 3 goluri. A sosit la începutul sezonului de la Dinamo București. Fotbalist tehnic, toată lumea și-a pus mari speranțe în extrema stânga a Universității dar, per ansamblu a dezamăgit.

Daniel Novac- 15 meciuri/ 1 gol. Daniel a fost transferat în vara trecută de la Chindia Târgoviște. În timpul petrecut la U a suferit și o gravă accidentare care probabil i-a marcat evoluțiile ulterioare ale mijlocașului central ajuns la vârsta de 34 de ani.

Alexandru Gîț- 13 meciuri/ 0 goluri. Fundașul stânga de 24 de ani a promovat în vara cu Universitatea Craiova înainte să ajungă la Șepcile Roșii. El nu a reușit să confirme așteptările, fiind șters pe fază de atac iar pe fază de apărare a părut nesigur. Greu de uitat eliminarea sa din meciul de la Avrig într-un moment în care echipa avea mari șanse să vină cu toate punctele la Cluj.

Albert Voinea- 8 meciuri/ 1 gol. Albert a venit în această vară de la prim-divizionara UT Arad. Motivul despărțirii după cum a declarat Erik Lincar a fost lipsa de implicare a atacantului de 29 de ani.

Charles Acolatse- 7 meciuri/ 0 goluri. Erik Lincar l-a adus în plin campionat pe mijlocașul central născut la Paris dar cu cetățenie togoleză. După ce Novac și Țurcan nu l-au impresionat deloc pe antrenor, Charles a fost chemat să ajute echipa studenților dar a avut evoluții modeste.

Iaser Țurcan- 3 meciuri/ 1 gol. Deși tânăr (21 de ani) Iaser avea o carte de vizită interesantă cu meciuri în cupele europene li chiar la naționala Moldovei nu a reușit să se impună pe postul de mijlocaș central. Golul marcat în meciul de Cupă cu Sănătatea rămâne singurul marcat în tricoul alb-negru.

Posted by cristi_moise

1 comment

Important este sa-l tina pe Boiciuc titular meci de meci. Cel mai modest jucator din lot. Un atacant imobil fara tehnica, dribling, viteza si multe altele. Asta chiar e super implicat in joc, vai de U 🙁

Leave a Reply