Prima victorie în cantonamentul din Turcia

Ioan Ovidiu Sabău a pastrat același sistem 3-4-3 (ca în meciul cu FC Zurich). Iar în primul 11- Chipciu Romario, Simion au fost înlocuiți cu Bic, Remacle și Fulop.

Omologul maghiar a aliniat o formulă din care nu a lipsit vedeta Dzsudzsák -cu peste 100 de prezențe în naționala Ungariei dar și fostul fundaș central al echipei FC Argeș- Deslandes.

Chipciu în duel cu Dzsudzsák Foto; Gsp

La pauză, scorul a fost de neprezentare. Pentru Șepcile Roșii au punctat: Fulop, Miron și Thiam. Pentru ca, până la finalul meciului, să fie încercat și vârful israelian Hleil. Fost internațional de tineret, acesta are 21 de ani, măsoară 1,82 metri și a venit din Liga 2 din Israel.

Scorul final (4-0) a fost stabilit de golul marcat de Florian Haită.

Imediat după golul de 4-0- Bălan (nr 9), Haită (la mijloc), Hleihil (ultimul din dreapta). Foto; GSP

La meci a asistat și atacantul Ze Gomes care a stat alături de ceilalți fotbaliști care nu au putut evolua azi. Ze Gomes este un atacant de 22 de ani din Guineea Bissau, iar înainte să vină la Universitatea evoluat pentru cfr 2.

Filip, Trif și Ze Gomes nu au jucat azi. FOTO; Gsp

Universitatea Cluj- DVSC 4-0 (Fulop , Miron, Thiam, Haită)

U. Cluj: Iliev – Vladoiu, Miron, Ispas, Ilie, Briceag, Remacle, Bic, Fülöp, Thiam, Stoica. Rezerve: Gorcea, Paun, Oancea, Pitian, Nowak, Romario Pires, Horsia, Chipciu, Haita, Balan, Simon, Hleil. Antrenor: Ioan Ovidiu Sabau.

DVSC: Megyeri – Bévárdi, Romancsuk, Deslandes, Ferenczi – Varga J., Baráth P. – Dzsudzsák, Szécsi, Sós – Dorian Babunski. Rezerve: Gróf, Bódi, Neofytidis, Dreskovic, Manrique, Dieye, Baranyai, Loukili, Lagator. Antrenor: Srdjan Blagojevic.

Posted by cristi_moise

Leave a Reply