Presezon. Antrenament reușit

Universitatea Cluj a zdrobit Sănătatea Cluj în primul amical al verii

Elevii lui Erik Lincar au început mai timid meciul de azi, iar în minutul 4 Sănătatea a deschis scorul după o gafă a lui Denis Ispas. După câteva mimnute Matei Moraru a reușit să stabilească egalitatea. Tot în primul mitan, Adrian Bălan a ratat de 4 ori singur cu portarul.Romario a înscris în minutul 25 pentru ca până la pauză virușii să reușească egalarea.

Bic (foto Dan Bodea)
Baravykas (foto Dan Bodea)

Pe fondul mai multor schimbări făcute de Sănătatea, studenții clujeni au dominat clar a doua repriză în care a marcat 7 goluri. Hofman a reușit 3 goluri, Bălan 2 goluri iar câte un gol au marcat Ely Fernandes și Haită.

Lincar a folosit în acest meci următorii fotbaliști:

Repriza 1- Gorcea, Romeo, Pițian, Ispas, Briceag, Bic, Pires (cpt.), Tescan, Haită, Bălan, M. Moraru.

Repriza 2-  Păun, Baravykas, Ilie, Neacșu, Pîrvulescu, Filip, Remacle (din minutul 50 a intrat Haită), Meșter, Ely, Bălan (din minutul 72 a intrat David Morar), Hofman.

Program de pregătire:

Pentru „studenți” urmează un stagiu de pregătire în Austria între 25 iunie și 5 iulie, acolo echipa noastră va juca patru meciuri amicale.

  • 27 iunie 2022: ”U” vs FK Vojvodina Novi Sad (locul 7 în prima ligă din Serbia)
  • 29 iunie 2022: ”U” vs TSV Hartberg (locul 11 în prima ligă din Austria)
  • 1 iulie 2022: ”U” vs NK Osijek (locul 3 în prima ligă din Croația)
  • 3 iulie 2022: ”U” vs NK Aluminij Kidricevo (locul 10 în prima ligă din Slovenia)

Florin Purece a lăsat marinarii și s-a făcut student

Născut la Arad în anul 1991, Florin Purece este ultimul transfer al Universității. El poate evolua pe posturile de extremă dreaptă/ stângă dar și mijlocaș ofensiv. În ultimul sezon a evoluat pentru Farul Constanța în 21 de meciuri, a marcat un gol și a dat o pasă de gol.

În total a evoluat 197 meciuri în Liga 1 în care a marcat 17 goluri. De asemenea pentru naționalele U17 și U19 ale României a strâns 11 meciuri în care a marcat un gol.

BUN VENIT LA UNIVERSITATEA !

https://www.youtube.com/watch?v=nrzQ818Bok0

Posted by cristi_moise

Leave a Reply