Nicolae Pârvulescu a semnat cu Concordia Chiajna

În această iarnă au plecat 11 fotbaliști de la Universitatea

După rezilierile de contract cu George Micle, Iaser Țurcan, Carol Taub, Alexandru Gîț, Charles Acolatse,Daniel Novac, Andrei Blejdea, Albert Voinea, Robert Răducanu și transferul lui Victor Dican la Botoșani, Nicolae Pârvulescu a fost anunțat că Erik Lincar nu mai are nevoie de serviciile sale.

Contactat de 4everucluj fotbalistul a declarat că imediat după întoarcerea din cantonamentul din Antalya a fost anunțat să își caute echipă. Soluția aleasă pentru a-și continua cariera este Concordia Chiajna. Aflat în ultimele 6 luni de contract Nicky a plecat definitiv la ilfoveni nu înainte de a transmite un mesaj fanilor Universității.

Am un amar în suflet ca n-a fost să fie altundeva echipa. E sigurul regret pe care îl am. Dar sunt bucuros și mândru că am jucat pentru o așa mare echipă. Doamne ajută ca Universitatea să realizeze obiectivele anul acesta.

Nicolae Pârvulescu

Nicolae Pârvulescu a semnat cu Universitatea Cluj în iarna anului 2019. Pentru a-l transfera, Șepcile Roșii au plătit și o sumă de bani echipei Pandurii Târgu Jiu. Mijlocașul originar din Craiova a strâns 72 de meciuri oficiale pentru studenți.

Recordmanii de meciuri au plecat

Din lotul studenților au plecat în această iarnă, Top 3 fotbaliști cu cele mai multe meciuri oficiale.

Loc 1- Carol Taub- 75 de meciuri- 5 goluri

Loc 2- Nicolae Pârvulescu- 72 meciuri- 8 goluri

Loc 3- Victor Dican- 56 meciuri- 10 goluri

Mult succes în carieră Nicky !

Următorul meci de pregătire este programat miercuri.

HAIDE UNIVERSITATEA !

Posted by cristi_moise

Leave a Reply