“Ne vom bate pentru fiecare punct până la epuizare” Marius Suller prefațând meciul cu Viitorul

Echipa U19 a Universității a obținut o victorie extrem de prețiosă în acest week-end pe terenul celor de la CS Universitatea Craiova. Dacă la pauză scorul era favorabil oltenilor, scor 1-0, pe final cei care s-au bucurat au fost studenții clujeni. Golul victoriei a fost marcat în minutul 90 de Iustin Neacșu din penalty. Acest rezultat a consemnat prima înfrangere -din acest sezon- a Craiovei pe propriul teren.

Contactat de site-ul 4everUCluj.ro, Marius Suller a declarat că acest succes se datorează faptului că elevii săi au jucat cu determinare, respectând cu strictețe planul tactic și luptând până în ultimul minut. Victoria și-a cerut, din păcate, un tribut scump, Vlad Moraru și Iustin Neacșu au terminat meciul accidentați iar numeroși alți colegi au ieșit de pe teren cu contuzii puternice.

Juniorii noștri merg în deplasarea de la Viitorul Cluj cu infirmeria plină.

Pentru Universitatea Cluj urmează un meci complicat, în deplasare, la Viitorul Cluj. Acesta va avea loc la Baza Dan Anca din cartierul Gheorgheni, duminică 27 martie de la ora 12 00. Marius Suller a prefațat acest meci pornind de la radiografierea lotului existent (valid):

“Față de meciul tur cu Victoria i-am pierdut pe Alberto Țică (primul căpitan, împrumutat la Oțelul Galați, liga 3), Antonio Marcu (împrumutat la Metalul Buzău, liga 3), Gabriel Mureșan (împrumutat la Unirea Dej, liga2), Rareș Scocîlcă (al-doilea căpitan) operat în această iarnă după o gravă accidentare, Raul Felecan a fost si el operat de curând, Raul Rațiu în convalescență după o accidentare. Ca și cum nu ar fi îndeajuns Septimiu Kolbasz care se afla într-o formă sportivă bună va fi la lotul național. La toate aceste probleme au mai apărut încă două accidentări serioase (Vlad Moraru și Iustin Neacșu). Cu toate că suntem pe primul loc, în condițiile date cred că ne va fi foarte greu să ne menținem aici, dar de un lucru sunt sigur- ne vom bate pentru fiecare punct până la epuizare, așa cum am făcut-o și la Craiova. ” Marius Suller

Raul Felecan -după operație-

Fără acești 9 fotbaliști -minim 5 erau titulari de drept- care vor lipsi, din diverse motive, la meciul de duminică, antrenorul Marius Suller se vede nevoit sa apeleze la mai mulți copii de la grupele U17 și U15.

După 5 etape din play-off, Universitatea este pe primul loc cu 37 de puncte. Urmează în clasament: loc 2- *** cu 33 de puncte, loc 3-Csiksereda 32 puncte. Adversara noastră din următorul meci se află pe poziția 6 în clasament ,cu 24 de puncte.

4EverUCluj.ro mereu alături de SIMBOL.

HAIDE UNIVERSITATEA CLUJ !!!

Posted by cristi_moise

Leave a Reply