Meci stelar făcut de Universitatea Cluj. A răpus liderul cu scorul de 3-1

Aseară Șepcile Roșii au câștigat, probabil, cel mai important meci din actualul sezon. În primele 30 de minute din meci, studenții pregătiți de Erik Lincar i-au umilit efectiv pe găzarii lui Nae Constantin. Atmosfera fantastică realizată de cei peste 14000 de suporteri a contribuit la victoria care o urcă pe Universitatea Cluj pe locul 2.

Prima repriză a fost, de departe, cea mai bună pe care a avut-o Universitatea Cluj în acest sezon. După primele 6 minute erau deja contabilizate 2 șuturi pe poartă. Primul a lui Albert Hofman, care din unghi destul de închis a șutat dar portarul Avram a reușit, cu greu să rețină. În minutul 6 Dragoș Tescan a profitat de un stop imperfect al lui Huja și a declanșat nebunia pe CLuj Arena. (1-0).

În mimnutul 11 la o centrare în careul ploieștean Ely Fernandes a reușit să se desprindă de marcajul lui Pashov dar mingea a lovit bara. În minutul 18 la o centrare perfect executată de Paul Pîrvulescu mingea ajunge la Florin Ilie care de la 12 metri o catapultează în dreapta portarului ploieștean. (2-0)

În minutul 23 Petrolul reacționează prin lovitura de cap a lui Diarra dar Gorcea este la post. În minutul 26 același Tescan reușește să marcheze al doilea său gol după o lovitură de corner executată senzațional de Paul Pîrvulescu. (3-0 scorul pauzei)

În al doilea mitan Universitatea a continuat să atace dar ploieștenii nu mai aveau nimic de pierdut. În urma unui contraactac unul dintre găzari scăpat singur cu Andi Gorcea este faultat în careu iar arbitrul Găman acordă penalty. Chiar dacă a ghicit colțul unde va executa Diarra bravul nostru portar nu a reușit să pareze golul de onoare al prahovenilor. (3-1)

LA FINAL 14100 de spectatori (comunicați oficial) au scandat: PRO-MO-VĂM !

FELICITĂRI TUTUROR PENTRU ACEASTĂ EVOLUȚIE ÎNCÂNTATOARE !!!

Următorul meci al Universității Cluj va avea loc, sâmbătă 30 aprilie de la ora 15:00 tot acăsă pe Cluj Arena.

UNIVERSITATEA CLUJ – ACS PETROLUL 52 3–1 (3-0)

Liga 2, etapa 6, play-off

Marcatori: Tescan (6, 26), Ilie (18) / Diarra (64 penalti)

Cartonaşe galbene: Pîrvulescu (39), Gorcea (63), Haită (88), Ilie (90) / Cioiu (83)

Universitatea: Gorcea – Romeo (85 Ribeiro), Ilie, Ispas, Pîrvulescu – Balgiu, Pires (cpt.) – Hofman (75 Ciobanu), Tescan (56 Haită), Fernandes (75 Filip) – Boiciuc (85 Alexandru). Antrenor: Erik Lincar

Petrolul: Avram – Pashov (46 Seto), Meijers, Huja, Velisar – Chindriş (46 Măzărache), Cebotaru (cpt.) (58 Cioiu) – Pârvulescu, Tucaliuc (71 Jarovic), Constantinescu (58 Bratu) – Diarra. Antrenor: Nicolae Constantin

Arbitri: G. C. Găman (Craiova), G. Bălan (Piteşti), F. Pucheanu (Ulmi) 

Stadion: Cluj Arena, Cluj-Napoca

Posted by cristi_moise

Leave a Reply