Martin Remacle al doilea belgian din istoria lui U

Astăzi site-ul oficial al clubului a anunțat parafarea unui contract de împrumut cu Martin Remacle de la FC Botoșani. Cu un CV interesant la activ, mijlocașul de 24 de ani, și-a făcut junioratul la Standard Liege. La echipa de seniori a belgienilor a debutat la vârsta de 19 ani În total a strâns 3 meciuri oficiale înainte de a fi achiziționat de AC Torino unde nu a reușit să evolueze numai în 4 meciuri la Primavera.

În sezonul 2019-2020 s-a întors în Belgia. A evoluat pentru echipa din liga-III-a URLS Vise iar în următorul sezon să facă pasul în Liga II-a din România la Pandurii Târgu Jiu. Aici a reușit să marcheze 4 goluri, să ofere 3 pase decisive în cele 13 meciuri disputate fiind considerat vedeta echipei.

În anul 2021 a fost acontat de FC Voluntari pentru ca, în același an să semneze cu FC Botoșani. În Liga 1 nu a reușit să se impună, a evoluat doar 252 de minute în 9 meciuri.

În 2020 a fost adversarul Universității chiar pe Cluj Arena. Am găsit un filmuleț de 4 minute cu cele mai bune momente ale sale din acel meci.

Pieter Merlier a fost îndrăgit de suporteri

În istoria nu prea îndepărtată un alt belgian a fost în lotul echipei. Pieter Merlier a apărat buturile Universității în 14 meciuri de Liga 1 în sezonul 2007-2008 și în alte 6 meciuri de Liga 2 în sezonul 2008-2009.

De referință a rămas meciul din Cupa României din anul 2008-2009- de pe teren propriu- cu ***, terminat la egalitate 3-3. La loviturile de departajare a marcat inclusiv portarul belgian dar și actualul manager general, Andrei Cordoș. Până la urmă cei care s-au calificat mai departe au fost ș******* scor 13-14.

HAIDE UNIVERSITATEA !!!

Posted by cristi_moise

Leave a Reply