Mamadou Thiam apt pentru meciul cu Chindia Târgoviște

În această după-amiază, Eugen Neagoe a primit o veste excelentă. Mamadou Thiam a primit cartea verde astfel, antrenorul Șepcilor Roșii, se va putea baza pe atacantul senegalez chiar în meciul de mâine.

Au trecut 9 zile de când Mamadou și-a pus semnatura pe contractul cu Universitatea. De atât a avut nevoie formația franceză Nancy (liga 2) pentru a trimite cartea verde. În altă ordine de idei internaționalul senegalez va evolua cu numărul 93 pe tricou.

Timo Letschert. Primul super transfer, din cele două anunțate de Eugen Neagoe la ultima conferință de presă

Pagina de Facebook – 100%U- dedicată suporterilor a punctat în această seară că Șepcile Roșii, sunt aproape să dea o super lovitură pe piața transferurilor. Redăm integral conținutul știrei:

“𝐔” 𝐝𝐚̆ 𝐥𝐨𝐯𝐢𝐭𝐮𝐫𝐚 𝐭𝐨𝐚𝐦𝐧𝐞𝐢 𝐢̂𝐧 𝐋𝐢𝐠𝐚 𝐈 𝐬̦𝐢 𝐢𝐚 𝐮𝐧 𝐣𝐮𝐜𝐚̆𝐭𝐨𝐫 𝐜𝐮 𝐦𝐞𝐜𝐢𝐮𝐫𝐢 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐒𝐚𝐬𝐬𝐮𝐨𝐥𝐨 𝐬̦𝐢 𝐇𝐚𝐦𝐛𝐮𝐫𝐠! (𝐄𝐗𝐂𝐋𝐔𝐒𝐈𝐕)Fundașul central olandez, Timo Letschert (27 de ani), este foarte aproape de a deveni noul jucător al Universității, dar și unul dintre cei mai “cu CV” jucători care evoluează în LIga I. Fotbalistul care a jucat ultima dată la AZ Alkmaar, în Țările de Jos, a ajuns deja în Cluj, spun sursele noastre, și urmează ca luni să parafeze transferul pe Cluj Arena, după ce va efectua și vizita medicală.În carieră, Letschert a evoluat pentru echipe precum FC Utrecht, Sassuolo, Hamburg sau AZ Alkmaar și a prins două convocări la echipa mare a Olandei, fără a apuca să debuteze. Interesant este că negocierile cu fotbalistul batav au fost extrem de intense, iar transferul era căzut în urmă cu doar câteva zile, atunci când pe fir intrase o echipă din Orientul Mijlociu. Până la urmă, omul nostru a făcut alegerea corectă și a venit la “U”. Să fie într-un ceas bun!

100% U

Fundaș central de meserie, Timo Letschert a atins apogeul carierei în anul 2016, atunci Sassuolo, echipă de Seria A, a plătit 3.5 mil EURO, echipei olandeze FC Utrecht, pentru tânărul olandez.

Ne dorim ca veștile bune de azi, să fie încununate cu o victorie, mâine, la Mediaș.

NUMAI U !

Posted by cristi_moise

Leave a Reply