Luptăm până la capăt

Astăzi pe Cluj Arena, ”studenții” primesc vizita ”lupilor galbeni”. Pentru ambele echipe acest meci este de totul sau nimic. Universitatea are cu un punct peste Petrolul iar acest lucru o avantajează, doar prin prisma faptului că va acumula în cazul unei victorii 32 de puncte față de 31 cât ar putea acula Petrolul. Meciul începe la ora 15:00 și va putea fi urmărit pe canelele Digi Sport 2, Telekom 3.

În istoria confruntărilor directe, cele două team-uri s-au întâlnit în 72 de meciuri, în toate competițiile. Dintre acestea doar trei, au contat pentru Liga2, iar Universitatea a câștigat două meciuri- cu Adi Falub antrenor și a pierdut un meci, când pe banca ”Șepcilor roșii” a stat Bogdan Lobonț. Din actualul lot al Universității, doar Cristi Gavra și Carol Taub au reușit să perforeze poarta ”găzarilor”. Golaverajul general -pentru Liga 2- este net favorabil echipei noastre 7-3.

Golgeterii all-time pentru ”studenți” în confruntările directe sunt: Zoltan Ivansuc, Mihai Adam și Marius Predatu, toți cu 5 reușite. Antrenorii care au stat la cele mai multe victorii, pe banca Universității sunt Andrei Sepci și Remus Vlad, ambii cu 4.

După meciul pierdut de Petrolul cu cei de la Mioveni, antrenorul Viorel Moldovan a plecat. În locul său a venit Octavian Grigore, o legendă locală. La găzari a explodat ”bomba” ieri, când unul dintre angajații clubului a fost surprins în momentul când încerca să mituiască un arbitru. Din informațiile Gazetei Sporturilor, persoana incriminată este Mihai Dogaru, managerul general al Veolia și membru în Consiliul de Administrație la Petrolul. Acesta a promis 5.000 de euro arbitrului care ar fi trebuit să arbitreze meciul dintre CS Mioveni și Aerostar Bacău, de mâine. Sesizarea Departamentului de Integritate al FRF a venit după ce arbitrul s-a plâns de o tentativă de mituire. Dogaru este în aceste momente la audieri, la Parchetul de pe lângă Tribunalul București.

Prin vocea antreorului Costel Enache, s-a anunțat faptul că nu există indisponibilități. Dan Berci, Robert Neciu și Daniel Novac (accidentați de mai multă vreme) sunt singurii care vor lipsii. Colegii lor sunt concentrați pentru a obține 3 puncte, care ne-ar oferi șanse, în obținerea unui loc de play-off. Coroborat cu victoria sudenților, ar trebui, ca încă două rezultate din următoarele patru confruntări să ne fie favorabile:

2 din 4 !

Miercurea Ciuc- Slatina X2

Metaloglobus- Rapid X

Mioveni- Aerostar X2

CSM Reșița- Universitatea Craiova 1

La Universitatea Cluj, cuvântul de ordine pentru azi este doar VICTORIE !

HAI BAIEȚII !!! HAIDE UNIVERSITATEA !

Posted by cristi_moise

Leave a Reply