”Lunetistul” răpus de ”pitbull”

În această seară Universitatea s-a impus cu scorul de 1-0 la Mioveni. Alexandru Negrean a fost poreclit încă din perioda junioratului cu apelativul PITBULL. Acesta s-a născut în Cluj Napoca, iar azi, a reușit să marcheze printr-o execuție excepțională din afara careului.

Prima repriză a aparținut echipei argeșene care a ratat două mari ocazii de a marca. La prima Cosmin Vâtcă a reușit să scoată mingea care era trimisă la colțul lung. Pe finalul primei reprize, Bogdan Rusu, bine găsit cu o minge în careul nostru, reușește să plasese mingea peste transversala noastră. Pentru Universitatea, Negrean din careul advers, cadrează mingea pe spațiul porții dar portarul advers prinde cu ușurință.

La pauză Costel Enache, a scos tot flancul stâng -Neciu și Pârvulescu- au fost schimbați cu Taub și Ribeiro. Portughezul a evoluat în spatele vîrfului -Gavra- iar Golan a trecut pe postul de extremă stângă. Cu aceste modificări, jocul echipei a arătat mult mai bine iar ocaziile nu au întârziat să apară. Minutul 57 șut Golan de la marginea careului, dar Popescu scoate mingea care se ”îndrepta” la colțul lung iar în minutul 57 Taub, tot de la marginea careului șutează mult pe lângă poartă. După un minut Meșter face o cursă pe flancul drept, intră în zona centrală unde îl găsește perfect pe Negrean, care reușește o finalizare de ”clasă” cu piciorul stâng iar portarul Popescu plonjează fără succes în a opri mingea să intre în poartă.

Până la final ambele echipe puteau să înscrie. Prin această victorie Univesitatea a acumulat 17 puncte care a propulsat echipa pe locul 3. În etapa următoare Șepcile Roșii o vor întâlnii, la București pe Rapid.

CS Mioveni  – Universitatea Cluj 0–1 (0-0)

Liga 2, etapa 9

Marcatori:  / Negrean (59)

Mioveni: Popescu – Oancea, Garutti, Iacob, Burnea (77 Işfan) – Toma, Vereş (65 Marinescu) – Rădescu (72 Coşereanu), Şerban (72 Măr), Rusu – Negruţ (72 Velbrum). Antrenor: Claudiu Niculescu

„U” Cluj: Vâtcă – Inácio, Tamaş, Luchin, Neciu (46 Taub) – Novac – Golan, Negrean (81 Dican), Mâneran (56 Meşter), Pîrvulescu (46 Ribeiro) – Gavra (75 Goga). Antrenor: Costel Enache

Mai jos, rezumatul meciului.

Felicitări UNIVERSITATEA CLUJ !!

Posted by cristi_moise

Leave a Reply