Ioan Ovidiu Sabău se (re)întoarce acasă

După startul ”fals” din acest sezon în care Universitatea a reușit să adune numai 6 puncte (în tot atâtea etape), conducerea a luat măsuri. Iar cel care a ”plătit” cu postul a fost, pe bună dreptate, Toni Petrea. Acesta a reușit contraperformanța de a avea o medie de peste două goluri primite/ pe meci și de a conduce echipa într-o zonă periculoasă a clasamentului.

Neluțu Sabău. Urmează cel de-al 4-lea mandat. Azi primul antrenament.

Alegerea ”Moțului” de a reveni la Universitatea Cluj are loc într-un moment dificil pentru echipă. Locul 12 ocupat de ”U” în acest moment este îngrijorător, dar mai rău de atât a arătat apărarea gândită de fostul antrenor. Este mult de lucru și urmează o săptămână de foc pentru ”Șepcile Roșii”, cu trei meciuri (două în campionat și unul în Cupa României). Primul joc este la Sibiu, luni contra echipei Hermanstadt. Joi la Piatra Neamț în Cupa României iar duminică, la amiază ! (ora 13:30) vine pe Cluj Arena, Politehnica Iași.

Cifrele lui Sabău

Neluțu a antrenat echipa studențească în primele 3 eșaloane ale fotbalului românesc. 50- este totalul de meciuri în care s-a aflat pe banca tehnică. Bilanțul este pozitiv: 31 de victorii, 10 egaluri iar 9 meciuri au fost pierdute. Golaveraj pozitiv 94 goluri marcate vs 47 primite.

Sezonul trecut (2022-2023) a fost singurul în care a antrenat pe Universitatea în Superligă. Iar obiectul propus, salvarea de la retrogradare a fost realizat cu câteva etape înainte de final. Șepcile roșii au fost aproape și de câștigarea Cupei Romăniei, în finală doar un penalty ne-a privat de un trofeu.

BINE AI REVENIT, NELUȚU SABĂU !

MULT SUCCES !

Posted by cristi_moise

Leave a Reply