Întâlnire de sfârșit de an

Marți 14 decembrie, asociația ^^Și noi suntem U^^ și-a dat întâlnire pentru sfârșitul de an la unul din localurile clujene. Au fost prezenți 52 de membrii iar ceremonia a început cu imnul Universității și un scurt-spech al directorului executiv Sorin Bagiu care, a pus accent pe conservarea a tot ceea ce înseamnă spiritul Universității care a rezistat peste timp indiferent de greutățile prin care a fost nevoită să treacă.

Cei prezenți nu au uitat nici de cei care ne-au părăsit în ultimul timp -de la marele căpitan Remus Câmpeanu până la Gheorghe Barbu- ținând un moment de reculegere.

Atmosfera a fost întreținută de fostul maseur al echipei -din anii 90- Victor Hexan care a interpretat câteva cântece de petrecere. Din actualul staff administrativ al echipei de fotbal au fost prezenți Andrei Cordoș și Bogdan Cantor.

Printre alți invitați care s-au prezentat la eveniment îi amintim pe Ionel Dobrotă -recordmenul de meciuri oficiale în tricoul lui U-, Remus Vlad, Cristinel Pojar, Radu Sabo, Vasile Dobrău, Stelian Gherman, Octavian Abrudan, Cristian Dulca, Marius Popescu, Adrian Trușcă, Alin Bănceu.

Din afara județului Cluj au venit special pentru acest eveniment, brașovenii Flavius Moldovan și Nicu Florescu -foștii componenți ai echipei din anii 90 respectiv 70-80.

La final toți cei prezenți au primit o amintire frumoasă din partea organizatorilor bineînțeles brand-uită cu litera U.

^^Și noi suntem U^^ are în componență 112 membrii. Dintre aceștia cei mai mulți sunt foști fotbaliști dar pe listă se mai regăsesc foști- antrenori, medici, maseuri dar și membrii marcanți ai galeriei din anii 70-80-90.

Conducerea este formată din

Tiberiu Poraczky – Președinte

Ioan Maja – Vicepreședinte

Octavian Abrudan – Secretar

Sorin Bagiu – Director Executiv

Posted by cristi_moise

Leave a Reply