Întâlnire cu revelația SuperLigii

Astăzi la Mediaș, studenții primesc vizita echipei din Mioveni. Meciul va începe la ora 17:00 și reprezintă primul meci din etapa a XXV-a a Superligii. Brigadă de arbitrii îi cuprinde pe: Szabolcs Kovacs (Carei) la centru, secondat de Gheorghe Sebastian Eugen (Suceava) și Stelian Slabu (Brașov). Arbitrii VAR sunt Viorel Flueran (Craiova) și Daniel Mitruți (Craiova). Rezerva este Rareș Vidican (Satu Mare), observator Szekely Zoltan (Baia Mare).

Mioveniul a avut un start de an excelent reușind să învingă, pe rând: Petrolul Ploiești (1-0), UTA la Arad (1-2) iar în ultima etapa a ”smuls” un punct cu Sepsi Sfântu Gheorghe (1-1). Cu toate acestea au rămas pe ultimul loc cu 16 puncte dar s-au apropiat de UTA care are 20 de puncte.

Șepcile roșii au avut un ultim meci de ”coșmar”, la Craiova, în care s-au prezentat lamentabil pierzând în final cu scorul de 5-0. În ultimele zile, staff-ul condus de Ioan Ovidiu Sabău a ”lucrat” la moralul fotbaliștilor și sperăm că prestația avută în Oltenia să fi fost doar un ”accident”.

Înaintea etapei, Universitatea Cluj ocupă locul 14 cu 23 de puncte. Din informațiile noastre doar Hofman nu poate evolua în acest meci.

Echipe probabile

Lotul echipei CS Mioveni valorează 6.60 mil. Eu

Vedetele echipei: Bogdan Rusu, Liviu Antal și Adrian Scarlatache

Lotul Universității Cluj valoarează 9.80 mil. EU

Vedete echipei: Mamadou Thiam, Alexandru Chipciu, Andrei Miron, Ioan Filip.

Antrenorul argeșenilor, Nicolae Dică a fost demis acum 3 luni de la FCSB tocmai după eșecul suferit de echipa ”militară” pe Cluj Arena. Ne dorim ca, rezultatul final să nu reprezinte o formă de răzbunare iar azi echipa învingătoare să fie UNIVERSITATEA CLUJ.

HAIDE UNIVERSITATEA !

NUMAI ”U” !

Posted by cristi_moise

Leave a Reply