Presezon. Întâlnim virușii în primul amical al verii

Mâine de la ora 10:30, pe Cluj Arena, studenții clujeni întâlnesc virușii verzi în primul amical în vederea pregătirii sezonului 2022-2023. Din informațiile noastre prezența superterilor va fi restricționată deoarece clubul a închiriat doar terenul de joc.

Cu siguranță vor fi utilizați toți componenții actualului lot. Cinci transferuri au fost anunțate până în prezent de oficiali clubului: Andrei Pițian (fundaș central, ultima dată a evoluat la Chindia Târgoviște), Adrian Bălan (atacant, ultima dată a jucat la Rapid București), Marius Briceag (fundaș stânga, ultima dată a evoluat la FC Voluntari, Ovidiu Bic (mijlocaș central, ultima dată la Universitatea Craiova) și Rolandas Baravykas (fundaș dreapta, ultima data a jucat la Uta, lituanian).

Abonamente sezon 2021-2022

În urmă cu două săptămâni s-a dat startul LA ABONAMENTE pentru sezonul viitor. Până în această seară (21.06)- 912 suporteri au reușit să-și asigure un loc pe stadion. Cele mai multe s-au vândut la tribuna 2 (551 abonamente), urmate de peluză (249 abonamente) și tribuna 1. De remarcat că 8 suporteri au plătit 1600 de RON pentru un abonament la zona VIP.

Așteptăm un număr cât mai mare de suporteri să-și achiziționeze abonament. Dacă nu acum, atunci când?!?

HAIDE UNIVERSITATEA !

Posted by cristi_moise

Leave a Reply