Înfrângere în ultimul meci din 2022

Universitatea Cluj a fost învinsă de echipa OSK Sepsi Sfântu Gheorghe, scor 1-2. Meciul s-a disputat pe stadionul Municipal din Sfântu Gheorghe şi a contat pentru cea de-a douăzeci şi una etapă a sezonului regular al Superligii.Prima parte a întâlnirii a consemnat ocazii de ambele părţi având o posesia a gazdelor de 63 %. Iliev a reţinut în minutul 7 şutul lui Păun din afara careului mare. Riposta alb-negrilor a venit în minutul 16 când Chipciu a centrat bine până la Briceag acesta reluând din 7 metri în plasa laterală. Trei minute mai târziu, Chipciu a trecut la finalizare dar Niczuly a respins în lateral şutul mijlocaşului clujean. Jucătorii antrenaţi de Cristiano Bergodi au preluat conducerea în minutul 30 în urma reluării lui Păun din 3 metri. Tabela a indicat la pauză scorul de 1-0 pentru gazde.  

Diferenţa de pe tabelă s-a majorat în minutul 51, Tudorie fructificând pasa lui Rodriguez. De partea cealaltă, Niczuly a acordat corner la şutul din prima de la 17 metri al lui Chipciu. Fernandes a întors în spate la Ilie în minutul 61 acesta reluând de la 12 metri pe lângă poarta adversă. Portarul gazdelor a reţinut şi execuţia lui Thiam din minutul 71 la centrarea lui Romeo. Jucătorii antrenaţi de Eugen Neagoe au redus din diferenţă prin Thiam în minutul 75 în urma unei lovituri de pedeapsă obţinute la un henţ al lui Păun. Nu au mai fost înregistrate ocazii mari de a marca astfel încât fluierul de final al centralului Dima a consemnat cea de-a zecea înfrângere a echipei fanion a Ardealului, scor 1-2.

„Şepcile roşii” vor evolua în cadrul celei de-a douăzeci şi doua etape împotriva echipei FC Voluntari, partida urmând a avea loc în cea de-a doua parte a lunii ianuarie, după vacanţa de iarnă.

OSK SEPSI SFÂNTU GHEORGHE – UNIVERSITATEA CLUJ 2–1 (1-0)

Superliga, sezon regular, etapa 21

Marcatori: Păun (30), Tudorie (51) / Thiam (75, penalty)

Cartonaşe galbene: Rodriguez (38), Păun (82), Rudorie (83) / Hofman (9), Pires (77), Romeo (90+4), Bălan (90+6)

Sepsi: Niczuly – Dimitrov, Ninaj, Tamas, Ispas – Aganovic (76 Francisco Junior), Păun, Rodriguez (67 Gheorghe) – Rondon (67 Safranko), Tudorie (83 Bărbuţ), Matei (76 Achahbar). Antrenor: Cristiano Bergodi

Universitatea: Iliev – Vlădoiu (38 Romeo), Piţian, Ilie, Briceag – Pires, Simion (63 Remacle) – Chipciu (cpt.), Fülóp (46 Fernandes (63 Bălan)), Hofman (38 Horşia) – Thiam. Antrenor: Eugen Neagoe

Arbitri: I. Dima (Bucureşti), M. Orbuleţ (Bucureşti), G. F. Neacşu (Câmpulung Muscel)

Stadion: Municipal, Sfântu Gheorghe

Posted by cristi_moise

Leave a Reply