Înfrângere fără drept de apel în Oltenia

Universitatea Cluj a fost învinsă de echipa Universitatea Craiova, scor 0-1. Meciul s-a disputat pe stadionul municipiului Craiova şi a contat pentru cea de-a şaptesprezecea etapă a sezonului regular al Superligii.

Gazdele au început în forţă partida controlându-o atât din punct de vedere al posesiei cât şi al ocaziilor de gol. Andrei Gorcea a reţinut în minutul 19 şutul lui Baiaram din interiorul careului mare. Centralul partidei a indicat în minutul 28 punctul cu var pentru jucătorii craioveni după un fault al lui Briceag. Mitrea a executat dar Iliev a intervenit excelent menţinând tabela intactă (minutul 29). O nouă ocazie imensă a Craiovei a fost înregistrată în minutul imediat următor când Rivaldinho nu a reuşit să trimită mingea în poarta clujeană dintr-un metru. Prima ocazie a „Şepcilor roşii” a venit în minutul 33 atunci când Filip a insistat la o întoarcere a lui Screciu dar mijlocaşul alb-negru a trimis pe lângă poarta apărată de Lazăr. În ultimul minutul al primei părţi Thiam a pasat la Bic care a reluat din prima spre poarta craioveană dar balonul a trecut pe lângă. Tabela a indicat la pauză scorul de 0-0.  

În repriza secundă, gazdele au dominat clar ostilitățile. Jucătorii antrenaţi de Mirel Rădoi au trecut în avantaj în minutul 60 prin lovitura de cap al lui Creţu. A urmat ocazia lui Markovic din minutul 78 când jucătorul alb-albastru a reluat pe lângă poarta clujeană. Nu au mai fost consemnate mari ocazii astfel încât fluierul de final al centralului Călin a consemnat cea de-a opta înfrângere a echipei fanion a Ardealului, scor 0-1.„Şepcile roşii” vor evolua în cadrul celei de-a optsprezecea etape împotriva echipei FC Argeş.

UNIVERSITATEA CRAIOVA – UNIVERSITATEA CLUJ 1–0 (0-0)

Superliga, sezon regular, etapa 17

Marcatori: Creţu (60)

Cartonaşe galbene: Papp (51) / Chipciu (76, 90+4), Hofman (81), Piţian (90+2)

Cartonaş roşu: Chipciu (90+4)

CraiovaLazăr – Vătăjelu, Papp, Mitrea, Screciu, Bancu – Creţu, Căpăţînă (88 Roguljic), Nistor – Rivaldinho (70 Markovic), Baiaram (70 Găman). Antrenor: Mirel Rădoi

Universitatea: Iliev – Chipciu, Piţian, Ispas (80 Ilie), Briceag – Simion (67 Remacle), Filip (83 Purece) – Fülóp (80 Bălan), Bic, Horşia (67 Hofman) – Thiam. Antrenor: Eugen Neagoe

Arbitri: I. Călin (Ştefăneşti), M. M. Grigoriu (Bucureşti), A. Constantinescu (Bucureşti)

Stadion: Stadionul municipiului Craiova

Posted by cristi_moise

Leave a Reply