Încă două transferuri. Universitatea a plecat în această seară spre Antalya.

Exact în ziua plecării în cantonament Universitatea a mai anunțat două transferuri, din Liga 1, primul anunțat a fost Ely Fernandes. Extremă dreapta de meserie, fotbalistul ajuns la 31 de ani a fost adus de la Farul Constanța, liber de contract. În acest sezon a evoluat în 10 meciuri pentru echipa din Constanța în care a dat o pasă de gol. Per total în Liga 1 are 100 de prezențe, 10 goluri și 9 pase de gol. Ely este cotat la 200.000 de EU.

Paul Pârvulescu este un fundaș stânga cu peste 210 meciuri în prima Ligă în care a marcat de 11 ori. De asemenea a câștigat 3 titluri de campion a României.

Interesant este faptul că Paul Pârvulescu a evoluat ți în anul 2022 pentru Academica Clinceni. Fost internațional de tineret, Paul are în acest sezon 14 meciuri .De multe ori el a purtat banderola de căpitan. Momentat este cotat de transfermarkt.com la 100.000 EU.

Tot azi, clubul nostru a anunțat rezilierea contractului cu Robert Răducanu.

LOTUL DEPLASAT ÎN ANTALYA

Portari

Andrei Gorcea, Aurelian Păun, Dragoș Jișa.

Fundași

Roberto Alarcon, Costinel Gugu, Florin Ilie, Denis Ispas, Tudor Vomir, Paul Pîrvulescu, Roberto Romeo, Florinel Mitrea, Iustin Neacșu.

Mijlocași

Cristian Balgiu, Sergio Ribeiro, Vlad Moraru, Dragoș Tescan, Martin Remacle, Florian Haită, Marius Ciobanu, Nicolae Pîrvulescu.

Atacanți

Alexandru Boiciuc, Valentin Alexandru, Albert Hofman, Ely Fernandes (acesta din urmă se va alătura echipei pe parcursul săptămânii).

Erik Lincar se va baza pe un lot format din 24 de jucători, din care nu lipsesc transferurile din această iarnă, Ely Fernandes, Martin Remacle, Paul Pîrvulescu, Roberto Romeo, Florin Ilie și Aurelian Păun.

HAIDE UNIVERSITATEA CLUJ !

Posted by cristi_moise

Leave a Reply