Meci de Cupă. Hușana- ”U”

Hușana Huși este adversarul din Cupa României, pe care Universitatea Cluj î-l întâlnește azi în premieră. Meciul se va disputa la Huși, de la ora 13:30 și va putea fi vizionat pe pagina de youtube -religia sportului-.

Echipa din județul Vaslui a fost înființată în anul 1968 dar echipa a evoluat îndeosebi în ligile inferioare din România. După 10 etape disputate, adversara Universității ocupă locul 4 al Seriei 1 din Liga III.  Hușana Huși a ajuns în faza șaisprezecimilor de finalã dupã ce a trecut, pe rând, de CSM Vaslui (5-0), Sporting Liești (2-1), Știința Miroslava (2-1) și CSM Focșani (1-0).

”Șepcile roșii” au intrat în Cupa României în turul 3, fazã în care au trecut de Unirea Dej (2-0), pentru ca în turul precedent sã treacă de Viitorul Șelimbãr. Sibienii au pierdut meciul, la masa verde (scor 3-0) din cauza multiplelor cazuri de COVID-19 depistate în rândul fotbaliștilor.

Conform managerului sportiv Daniel Stanciu, Universitatea va miza în acest meci pe fotbaliștii care au evoluat mai puține minute în campionat dar obiectivul echipei rămâne neschimbat și anume accederea în următorul tur al competiției.

Coincidență, sau nu… ambele echipe au consemnat, în ultimele 3 meciuri tot atâtea înfrângeri. Suporterii Universității așteaptă pe lângă o victorie în acest meci și o schimbare de atitudine în abordarea meciului.

HAIDE ”U” !

Posted by cristi_moise

Leave a Reply