Florescu: ”Pentru a conduce pe ”U”, trebuie să iubești acest club”

George Florescu a fost invitat, duminică seară, la postul Look Tv unde a prezentat atât componența grupului de foști fotbaliști care doresc să conducă Universitatea cât și motivul implicării lor.

”Echipa” este formată din: George Florescu, Octavian Abrudan, Gabriel Giurgiu, Andrei Cordoș și Alexandru Păcurar. Surprinzător este faptul că, Dorin Goga nu se află pe această listă dar, tot George, a ”făcut lumină”: ”I-am făcut o ofertă lui Dorin Goga să facă parte din proiectul nostru. Alături de el am crescut la Universitatea.”

Actualul președinte, Radu Constantea nu mai dorește să continue la Universitatea iar acest lucru reprezintă motivul implicării foștilor jucători crescuți la Cluj, conform celor spuse de Florescu: ”Noi ne dorim să fim o alternativă la conducerea echipei.”

Despre proiectul lor, George Florescu a spus că, va fi prezentat la momentul oportun deoarece momentan, echipa se află în obiectiv. De asemenea a mai precizat că scopul lor nu a fost să creeze atmosferă negativă la echipă, a fost decizia lui Daniel Stanciu să facă publică, discuția lor, cu actualul președinte, Radu Constantea.

HAIDE UNIVERSITATEA !

Posted by cristi_moise

Leave a Reply