Remiză universitară

Ieri la Mediaș, s-au întâlnit ocupantele locurilor 3 din primele două divizii ale sezonului trecut. După o primă repriză excelentă făcută de studenții clujeni, în care au deschis scorul în minutul 6 prin Ioan Filip, antrenorul oltenilor a realizat -la pauză- câteva modificari care au echilibrat jocul. La prima minge pe spațiul porții, craiovenii au egalat prin lovitura de cap a lui Papp.

Erik Lincar a început meciul cu același prim-11 folosit în confruntarea cu FCSB. Doar Tescan (accidentat) a fost înlocuit cu Ely Fernandes. De mult, foarte de mult timp nu am văzut-o pe Universitatea să aibă un joc mai frumos ca in prima repriză a meciului cu Universitatea Craiova. Oltenii au fost neutralizați complet de tactica pregătită de Erik. Linia noastră mediană a imprimat un presing năucitor, care a sufocat construcția adversă -minute în șir aceștia nu au trecut de jumătatea terenului-. Pe lângă golul marcat de Ioan Filip, Șepcile Roșii au mai avut nenumărate situații de a marca dar, din păcate, scorul la pauză a rămas 1-0.

Începutul reprizei secunde a început cu 3 schimbări în tabara oaspeților: Găman, Căpățână și Roguljic au intrat. Aceste modificări au contribuit la revenirea în joc a oltenilor, iar la al doilea corner de care au beneficiat, Paul Papp a scăpat de marcajul lui Denis Ispas și a adus egalarea.

Omul meciului

Pentru aceată partidă nu putem nominaliza doar un fotbalist. De departe Ioan FIlip și Martin Remacle au fost cei mai buni studenți dar și principalii regizori la golul marcat.

UNIVERSITATEA CLUJ – UNIVERSITATEA CRAIOVA 1–1 (1-0)

Superliga, sezon regular, etapa 2

Marcatori: Filip (6) / Papp (64)

Cartonaşe galbene: Pîrvulescu (20), Romeo (66), Pires (81) / Papp (25), Ivan (45+1), Vagenin (81)

Universitatea: Gorcea – Romeo (74 Baravykas), Ilie, Ispas, Pîrvulescu – Remacle (70 Purece), Pires (cpt.), Filip –Fernandes, Bălan (84 Boiciuc), Chipciu (84 Briceag). Antrenor: Erik Lincar

Craiova: Lazăr – Martic (46 Gaman), Papp, Screciu, Vătăjelu – Baiaram (58 Koljic), Creţu, Vînă (46 Căpăţînă) – Cimpanu (46 Roguljic), Markovic (75 Vagenin), Ivan (cpt.). Antrenor: Laszlo Balint

Arbitri: C. Popa (Piteşti), F. Tunyogi (Zalău), I. V. Dumitru (Gherghiţa)

Stadion: Gaz Metan, Mediaş

foto: Dan Bodea

NUMAI U ! HAIDE U !

Posted by cristi_moise

Leave a Reply