Dragoș Jișa își licitează tricoul de joc în scop caritabil

Portarul Universității Cluj Dragoș Jișa dorește să ajute o familie sărmană în prag de sărbători. De loc din Turda, Dragoș s-a alăturat unei campanii -de ajutare a familiilor cu probleme- lansate de ziarul 21.

Mai jos prezentăm întregul anunț

Deși se află la o vârstă fragedă, portarul echipei Universitatea Cluj, Dragoș Jișa, a făcut un gest emoționat. La vârsta de doar 18 ani, Dragoș a hotărât să se implice într-o cauza caritabilă și scoate la licitație un tricou de joc care este semnat de toți jucătorii echipei Universitatea Cluj.

Gestul turdeanului este cu atât mai mare cu cât speră să se strângă o suma considerabilă pentru a ajuta mai multe familii nevoiașe

În interviul pe care Dragoș l-a acordat Ziarului 21 acesta a spus: Vreau să fac un gest caritabil, să ajut o familie sărmană și știind că Ziarul 21 are tot anul campanii de ajutoare a celor în neputință, am apelat la voi și vreau să scot la licitație tricoul meu de joc de la Universitatea Cluj cu toate semnăturile întregului staff și a jucătorilor iar banii pe care îi voi primi pe tricou vor merge către cauza respectivă.

Așadar, cei care doresc să facă o faptă bună, în prag de sărbători, o pot face limitând acest tricou. Licitație începe de la 200 lei și va dura până în data de 23 decembrie. Succes!!

Posted by cristi_moise

Leave a Reply