Descătușare. Victoria de care aveam atâta nevoie.

După un meci încrâncenat, în care gazdele au dominat teritorial meciul, Șepcile Roșii au reușit prima victorie din această ediție a Superligii. Unicul gol al partidei a fost marcat de Ely Fernandes după ce a controlat -aerian- excelent mingea.

Prima șansă de gol a aparținut studenților clujeni. După o gafă a lui Scarlatache, Haită și-a încercat norocul de la distanță, șutul lui trecând puțin pe lângă stâlpul din dreapta lui Iustin Popescu (26). A urmat o ocazie uluitoare irosită de Buziuc. Atacantul argeșenilor a scăpat singur cu Iliev, dar a întârziat inexplicabil de mult finalizarea și a fost blocat până la urmă de Ispas. Singurul gol al partidei a venit în minutul 35. Ely Fernandes l-a driblat pe portarul Mioveniului și a marcat cu noroc, pentru că a trimis prima dată mingea în bară, dar acesta a ricoșat ulterior în plasă.

Cu toate că a dominat teritorial, Mioveni n-a mai putut să preseze în partea secundă, nici măcar n-a reușit să-și creeze vreo șansă importantă de gol până în prelungiri, când Coșereanu a căutat vinclul de la 25 de metri și n-a fost departe să-l găsească. În schimb elevii lui Eugen Neagoe au avut două bune oportunități de a marca. Prima prin Ely, excelent lansat de Fulop în careu, care nu reușește să înțepe mingea în fața bravului portar Popescu. Vlădoiu putea să facă 2-0 în minutul 86, numai că fostul fundaș de la CS Universitatea Craiova n-a nimerit poarta dintr-o situație de 1 contra 1 cu Popescu.

Felicitări tuturor celor care au contribuit la această victorie.

NUMAI U !

CS MIOVENI – UNIVERSITATEA CLUJ 0–1 (0-1)

Superliga, sezon regular, etapa 10

Marcatori: — / Fernandes (35)

Cartonaşe galbene: — / Haită (51), Horşia (63), Pires (76)

CS Mioveni: Popescu – Iacob (66 Kabananga), Scarlatache, Garutti – Oancea, Lixandru (74 Toma), Pop, Şerbănică – Blănaru (46 Carnat), Kransiqi, Buziuc (46 Antal (75 Coşereanu). AntrenorFlavius Stoican

Universitatea: Iliev – Chipciu, Ilie, Ispas, Briceag – Bic (69 Purece), Pires (cpt.), Filip – Haită (57 Horşia), Bălan (69 Fülóp), Fernandes (82 Vlădoiu). AntrenorEugen Neagoe

Arbitri: R Petrescu (Bucureşti), M. M. Grigoriu (Bucureşti), M. Orbuleţ (Bucureşti)

Stadion: Orăşenesc, Mioveni

Posted by cristi_moise

Leave a Reply