Deplasare grea în secuime

Astăzi Universitatea întâlnește, în deplasare echipa FC Csikszereda. Meciul va începe la ora 16:30 și va putea fi urmărit pe Digi Sport 1, Telekom Sport, Look Sport.

Singurul meci între cele două echipe a fost anul trecut, în luna septembrie iar scorul a fost 1-1 (gol marcat de Crăciun). Dintre fotbaliștii care au evoluat în acel meci, în lotul Universității au rămas Taub, Berci, Dican, Inacio, Gavra, Pârvulescu și Alex Pop.

Rareș Takacs a reziliat în vara aceasta, contractul cu ”șepcile roșii”, și a semnat imediat cu harghitenii. Pe lângă Takacs, la Csikszereda mai evoluează doi fotbaliști crescuți în curtea lui ”U”: Norbert Janos și Marvin Schieb.

În ultimele 5 meciuri, adversarii noștri de azi sunt neînvinși. Au câștigat meciurile cu Gloria Buzău și Concordia Chiajna iar meciurile cu Turris Oltul Turnu Măgurele, Pandurii Târgu Jiu și CS Mioveni s-au terminat la egalitate. FC Csikszereda ocupă locul 13 în clasament cu 16 puncte iar lotul echipei este evaluat la 2.8 mil EU.

Universitatea Cluj a plecat de ieri spre Miercurea Ciuc. Cu probleme de sănătate nu au făcut deplasarea: Gabi Tamaș, Alex Pop, Ionuț Ilieș și Robert Neciu. În acest moment Universitatea se află pe locul 11 cu 17 puncte acumulate. Pentru a reintra în lupta pentru promovare este vitală o victorie în meciul de azi.

HAIDE ”U” !

Posted by cristi_moise

Leave a Reply