Debut în play-out.

Universitatea Cluj va evolua azi, pe terenul echipei CSM Slatina. Meciul va începe de la ora 12:30 și va fi transmis pe canalele TV: Digi Sport, Telekom și Look Sport.

Pe data de 26 februarie, în sezonul regular CSM Slatina a pierdut, la Cluj, în prelungirile meciului. Idan Golan a marcat în minutul 95, la ultima fază a meciului. Acum slătinenii se află pe un loc care duce direct în liga III-a, iar victoria este cuvântul de ordine.

Înaintea deplasării, antrenorul Costel Enache a răspuns, pe canalul de Youtube al clubului, la un scurt interviu. Acesta a punctat faptul că întregul lot este afectat de ratarea calificării în play-off, continuând că este de datoria sa, să re-aducă moralul și încrederea fotbaliștilor. Enache a mai menționat că ar fi necesară înființarea echipei secunde a clubului. Acest lucru ar reprezenta practic, rampa de lansare pentru fotbaliștii juniori care încă nu au evoluat pentru echipa de seniori.

Din lotul pentru meciul de azi lipsesc: Robert Neciu, Dan Berci, Daniel Novac, Ioan Filip, cu toții accidentați. Matei Moraru este convocat la naționala de juniori.

Echipe probabile:

CSM Slatina:  Grecu – Iana, Preda, Manea, Demici– Popescu, Necşulescu– Rogoveanu, Gheorghe, Oprescu – Stoica

”U”: Muţiu- Răuţă, Dican, Luchin- Taub –Pârvulescu, Atska, Negrean, Taub – Ribeiro, Ogbu, Meşter

HAIDE UNIVERSITATEA !

Posted by cristi_moise

Leave a Reply